Ένας μήνας γεμάτος τέχνη

Το Art Month του Bombay Sapphire premium gin ξεκίνησε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φίλοι της Τέχνης έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ χαρούμενοι αυτή την περίοδο, αφού έχουν πολλά να κάνουν και να απολαύσουν. Το πιο πρόσφατο ραντεβού τους ήταν στο Ζάππειο για την Art Athina προκειμένου να ανακαλύψουν τις σύγχρονες τάσεις της Τέχνης, τη δουλειά καταξιωμένων αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. 

Ένας μήνας γεμάτος τέχνη
Art Athina

Στην Art Athina έδωσε φυσικά το παρόν και το premium gin Bombay Sapphire, που είναι πάντα δίπλα σε κάθε πειραματισμό και έκφραση. Μάλιστα, το Bombay Sapphire & Tonic σε παγωμένα cans ενθουσίασε τον κόσμο, που έσπευσε στην ART ATHINA.

art athina
Art Athina

Εκεί όμως που συνδυάστηκαν απόλυτα η τέχνη και η απόλαυση ήταν στο μεγάλο opening party της φετινής Art Athina που έγινε στο Athénée της οδού Βουκουρεστίου, με χορηγό φυσικά το Bombay Sapphire premium gin.

Athenee
Art Athina Opening Party στο Athénée

Μάλιστα, ειδικά για την περίσταση to Bombay Sapphire premium gin δημιούργησε μια σειρά από "καλλιτεχνικά” cocktails: το Art Lover (Bombay Sapphire Premium Gin, Premium Tonic Water & lime) και το Gin & Creativity (Bombay Sapphire Premium Gin, Martini Prosecco, Pink Grapefruit Soda & a grapefruit slice)!

Athenee
Art Athina Opening Party στο Athénée
Athenee
Art Athina Opening Party στο Athénée

Παράλληλα όμως, με την ART ATHINA, το Bombay Sapphire συνάντησε το φιλότεχνο crowd της πόλης και σε άλλα ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας: Breeder της οδού Ιάσωνος, Intermission και Carwan της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά, αλλά και στο νέο χώρο της Dio Horia gallery στην Ακρόπολη.

Bombay Art Month
Dio Horia gallery
Bombay Art Month
The Breeder gallery
Bombay Art Month
Dio Horia gallery

Mε αυτό τον τρόπο ξεκίνησε το Bombay Art Month. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της Τέχνης και των Bombay Sapphire Gin & Tonics.

Bombay Art Month
Dio Horia gallery

Μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του Bombay Art Month αλλά και τα συνεργαζόμενα bars της πόλης όπου μπορείς να απολαύσεις τα πιο creative Bombay G&Ts, ακολουθώντας το Bombay Sapphire στο instagram @bombaysapphiregin.gr.

Bombay Art Month