Οι ταινίες του Netflix για τον Οκτώβριο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτό το μήνα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Mετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριος στο Netflix μόνο χαλαρός δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντιθέτως, ποντάρει στο περιεχόμενό του ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα, ρίχνοντας στη μάχη μερικά από τα πιο δυνατά του χαρτιά. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.
Υ.Γ: Είναι σχεδόν περιττό να πούμε πως το Blonde με την Ana De Armas να υποδύεται τη Marilyn Monroe αποτελεί αντικείμενο συζήτησης από τη στιγμή που προστέθηκε στο περιεχόμενο της πλατφόρμας. 

Ταινίες του Netflix 

05/10/2022

Άλμα από Ψηλά - Jumping from High Places

Τιμώντας την τελευταία επιθυμία της φίλης της, μια νεαρή γυναίκα με αγχώδη διαταραχή αντιμετωπίζει τους φόβους της για να πάρει πίσω τη ζωή της και να βρει την αγάπη.

Το Τηλέφωνο του Κυρίου Χάριγκαν - Mr. Harrigan's Phone

Ένα αγόρι κι ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος δένονται μέσα από βιβλία και τα iPhone τους. Η μυστηριώδης σύνδεσή τους, όμως, επιβιώνει παρά τον θάνατο του ηλικιωμένου.

07/10/2022

Οι Ηλικιωμένοι - Old People

Μια γυναίκα που γυρίζει σπίτι με τα δύο παιδιά της για τον γάμο της αδερφής της καλείται να υπερασπιστεί τις ζωές τους απέναντι σε ηλικιωμένους που δολοφονούν μαζικά.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr