Ο Dustin Hoffman πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία με τον γιο του, Jake

Η ταινία "Sam & Kate" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στον Νοέμβριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα όμορφο πείραμα σκέφτηκε ο καλλιτέχνης Darren Le Gallo, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε τη νέα ταινία του Dustin Hoffman, "Sam & Kate" με το να βάλει στην εξίσωση και τον γιο του ηθοποιού, Jake Hoffman. Ειδικότερα, πατέρας και γιος υποδύονται έναν πατέρα και έναν γιο, οι οποίοι γνωρίζουν αντίστοιχα μία μητέρα και την κόρη της, που μένουν στη γειτονιά. Το αστείο είναι ότι και σε αυτούς τους ρόλους ο Le Gallo, επέλεξε την Sissy Spacek μαζί με την κόρη της, Schuyler Fisk.

Με λίγα λόγια, η ταινία αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, χάρη στις σχέσεις των πρωταγωνιστών και της φιλίας που ενώνει τη Spacek με τον Hoffman. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη οικογενειακή σύνδεση στο φιλμ, αφού ο σκηνοθέτης είναι ο σύζυγος της ηθοποιού Amy Adams, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. 

Όπως προαναφέρθηκε οι γονείς και τα παιδιά συναντώνται ξαφνικά και ερωτεύονται μεταξύ τους, δείχνοντας πώς επιδρά το συναίσθημα αυτό σε διαφορετικές γενιές. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι νέοι ηθοποιοί παίζουν με τους γονείς τους. Ειδικότερα, ο Jack Hoffman είχε συμμετάσχει με μικρούς ρόλους στις ταινίες  Rain Man, Hook και I Heart Huckabees, ενώ η Fisk είχε παίξει με τη μητέρα της στα The Long Walk Home, Hard Promises και Trading Mom. Παράλληλα, η Schuyler Fisk, που είναι και μουσικός, είχε υποδυθεί τον χαρακτήρα της μητέρας της σε μικρότερη ηλικία στη σειρά Castle Rock. 

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης