Βραβεία Όσκαρ | O Jimmy Kimmel επιστρέφει σε ρόλο παρουσιαστή

Ο διάσημος κωμικός θα παρουσιάσει την 95η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βραβευμένος παρουσιαστής και παραγωγός Jimmy Kimmel θα επιστρέψει σε ρόλο οικοδεσπότη στην 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί των βραβείων Glenn Weiss και Ricky Kirshner.

O Kimmel που είχε παρουσιάσει τα Όσκαρ το 2017 και το 2018 θα αναλάβει την παρουσίαση της τελετής απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2023 και θα μεταδοθεί από το κανάλι ABC.

"O Jimmy είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τους απίστευτους καλλιτέχνες και τις ταινίες στα 95α Όσκαρ. Η αγάπη του για τις ταινίες, η εμπειρία του σε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα και η ικανότητά του να συνδεθεί με το παγκόσμιο κοινό θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία για τους εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως”, είπε ο CEO της Ακαδημίας, Bill Kramer.

"Η επιστροφή του Jimmy Kimmel στην παρουσίαση των Όσκαρ είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Όπως βλέπουμε κάθε βράδυ στη δική του εκπομπή, ο Jimmy μπορεί να χειριστεί τα πάντα με καρδιά και χιούμορ και ξέρουμε ότι θα παραδώσει τις αστείες και εορταστικές στιγμές που καθορίζουν τα Όσκαρ” είπαν ιο Weiss και Kirshner.

O Kimmel παρουσιάζει και είναι παραγωγός στην εκπομπή του ABC 'Jimmy Kimmel Live!' και πρόσφατα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο παράτασης, κάτι που τον κάνει τον μακροβιότερο παρουσιαστή talk-show στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης.
 

Διαβάστε Επίσης