Πρίγκιπας Andrew | Η ζωή του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται μιούζικαλ

Η τηλεοπτική παραγωγή θα παρουσιάσει και την συνέντευξή του για το σκάνδαλο Epstein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ζωή του πρίγκιπα Andrew αλλά και το σκάνδαλο που προκάλεσε στη βασιλική οικογένεια μετά την ανάμειξή του στο σκάνδαλο Epstein θα είναι το αντικείμενο ενός νέου σατιρικού μιούζικαλ του βρετανικού Channel 4.

Το 'Prince Andrew: The Musical', είναι ένα τηλεοπτικό μιούζικαλ που θα σατιρίζει μεταξύ άλλων την συνέντευξη που είχε δώσει ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στην Emily Maitlis για να "καθαρίσει το όνομά του” όταν έγινε γνωστό ότι είχε σχέσεις με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Jeffrey Epstein.

Πρωταγωνιστές του μιούζικαλ θα είναι ο κωμικός Harry Enfield και η social media star Munya Chawawa και σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety θα καλύψει τα σημαντικά γεγονότα, τις σχέσεις και τις αντιπαραθέσεις στη ζωή του πρίγκιπα, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων που οδήγησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στην απόφαση να του αφαιρέσει τα βασιλικά προνόμια και τους τίτλους.

Το μιούζικαλ θα έχει διάρκεια μιας ώρας και θα προβληθεί στο Channel 4 σε ένα μήνα ενώ θα περιλαμβάνει και 7 τραγούδια ειδικά γραμμένα για την παραγωγή, ένα εκ των οποίων θα είναι ένα ρομαντικό ντουέτο ανάμεσα στους ηθοποιούς που υποδύονται την Sarah Ferguson και τον Andrew.

"Η ιστορία του πρίγκιπα Andrew είναι μια τραγωδία και μια φάρσα οπότε γιατί να μην γίνει μιούζικαλ; Προσπαθήσαμε τα πάντα για να ασκήσουμε κριτική σε ένα θεσμό που θα προτιμούσε να τα ξεχάσουμε όλα αυτά”, είπε χαρακτηριστικά ο Kieran Hodgson που έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ.

Διαβάστε Επίσης