Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 11 ταινίες πρόκειται σύντομα να βρεθούν στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Λευκός Θόρυβος

Ο Νοah Baumbach διασκευάζει Don DeLillo. Μια τυπική μεσοαστή αμερικανική οικογένεια, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις πιέσεις της ρουτίνας, την ώρα που η σχέση των γονέων κινδυνεύει με ρήξη και μια τοξική απειλή κάνει την απειλητικά αιφνιδιαστική εμφάνισή της.

Πιο Πολύ Από Ποτέ

Vicky Krieps και Gaspard Ulliel σε κινηματογραφικούς έρωτες. Μια γυναίκα που ζει έναν πολυετή ευτυχισμένο έρωτα, αντιμετωπίζει ξαφνικά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητές της. Αφορμή για μια από τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της, γίνεται το μπλογκ ενός Νορβηγού, ο οποίος μιλά με ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια για τη δική του περιπέτεια υγείας. Τότε εκείνη αποφασίζει να ταξιδέψει και να το γνωρίσει, αδιαφορώντας για τις κατακλυσμιαίες επιπτώσεις στη σχέση της.

Η Ιστορία της Γυναίκας μου

Δράμα εποχής της Ildiko Enyedi ("Η Ψυχή και το Σώμα"). Με πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές τους Lea Seydoux και Louis Garrel, η Εnyedi αφηγείται μια τραγική ρομαντική ιστορία στο Παρίσι του 20ου αιώνα. Τότε, ένας ναυτικός βάζει στοίχημα να παντρευτεί την πρώτη γυναίκα που θα δει να διαβαίνει την πόρτα. Ευτυχώς γι’ αυτόν, η γυναίκα για την οποία κερδίζει το στοίχημα είναι η εκθαμβωτική Λίζι. Δυστυχώς, όμως, ένας γάμος που ξεκινά σαν χαριτωμένο αστείο σύντομα μετατρέπεται σε μια συναισθηματικά επώδυνη καταβύθιση στη ζήλια.

Οι Πέντε Διάβολοι

Γαλλικό φιλμ μαγικού ρεαλισμού με την Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η Βίκι είναι ένα κορίτσι με πρωτοφανές χάρισμα: έχει την ικανότητα να αναπαράγει οποιοδήποτε άρωμα της αρέσει. Όσα ξεχωρίζει, τα συλλέγει σε βάζα τα οποία ταξινομεί σχολαστικά. Σε ένα από αυτά έχει αιχμαλωτίσει το άρωμα της μητέρας της, για την οποία τρέφει μια υπερβολική μα άγρια αγάπη. Όταν στις ζωές τους εισβάλλει η αδερφή του πατέρα της, η Βίκι αναπαράγει τη μυρωδιά της μητέρας της η οποία, όμως, μαγικά αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά της οικογένειας.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr