‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ | H πρώτη φωτογραφία της Lady Danbury από το prequel του Bridgerton

H φωτογραφία και το promo βίντεο της πολυαναμενόμενης σειράς του Neftlix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του πολυαναμενόμενου prequel του Bridgerton 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ που δείχνει τη νεαρή Lady Danbury, την οποία υποδύεται η Arsena Thomas.

Η φωτογραφία δείχνει την Danbury να κοιτάζει κάποιον χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του, ενώ όπως αναφέρθηκε είναι μια λήψη από το έκτο επεισόδιο της σειράς. "Υπό τον έλεγχο ενός πολύ μεγαλύτερου συζύγου, η Agatha χρησιμοποιεί τον ερχομό της Charlotte για να βρει τη δική της θέση στην κοινωνία. Με γνώση της κάποτε χωρισμένης κοινωνικής σκηνής και τις περιπλοκές του γάμου, η Agatha γίνεται το φως καθοδήγησης για τη νέα βασίλισσα, ενώ βρίσκει τη δική της φωνή και δύναμη που σύντομα θα αναγνωρίσουμε ως την iconic Lady Danbury του Bridgerton”, αναφέρει το Netflix.

Σύμφωνα με την δημοφιλή πλατφόρμα, η νέα σειρά θα έχει ένα συναρπαστικό καστ με την ηθοποιό India Amarteifo να υποδύεται την βασίλισσα Charlotte, αλλά και την Golda Rosheuvel να υποδύεται τη βασίλισσα σε μεγαλύτερη ηλικία. Επιπλέον θα συμμετέχουν και οι Adjoa Andoh και Ruth Gemmell.

Η πλοκή του ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ θα επικεντρωθεί τόσο στα νεότερα χρόνια της βασίλισσας Charlotte και στο πώς έφτασε να βρίσκεται στον θρόνο, ενώ θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της Violet Bridgerton, της μητέρας της γνωστής οικογένειας της και της φίλης της, Lady Danbury. Ο χαρακτήρας της βασίλισσας Charlotte, η οποία ήταν πραγματικό ιστορικό πρόσωπο, δεν αναφέρεται καθόλου στα βιβλία που βασίστηκε η σειρά του Netflix, αλλά ήταν προσθήκη της παραγωγής. Συνεπώς, σχετικά με την ιστορία της, οι συγγραφείς είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν μία εκδοχή της αληθινής ιστορίας. Όσο για τις ζωές των φανταστικών χαρακτήρων, τα αμέτρητα βιβλία της Julia Quinn θα μπορούν να αποτελέσουν πηγή για τη δημιουργία του παρελθόντος τους στην τηλεόραση.