Τιτανικός | Το πόστερ για την 25η επέτειο της ταινίας που συζητήθηκε στα social media

Το hairlook της Kate Winslet στο πόστερ για την 3D κυκλοφορία της ταινίας προβλημάτισε τους fans.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την 25η επέτειο της ταινίας 'Τιτανικός' και την προβολή της σε 3D στους κινηματογράφους, κυκλοφόρησε ένα νέο πόστερ με την Kate Winslet και τον Leonardo DiCaprio.

Στο πόστερ, o Jack αγκαλιάζει την Rose, η οποία ακουμπάει το κεφάλι της στους ώμους της και φαίνεται να έχει δύο διαφορετικά hairstyles ταυτόχρονα. Στη μία πλευρά τα μαλλιά της είναι πιασμένα πάνω και σγουρά ενώ στην άλλη πλευρά είναι χτενισμένα κάτω σε κυματιστές απαλές μπούκλες.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το πόστερ στα social media με πολλούς να γράφουν χιουμοριστικά tweets όπως "όταν χτενίζω τα μαλλιά μου και μου λένε ότι η σωστική λέμβος θα είναι έτοιμη σε 2 λεπτά”, αλλά και κάποιους να τονίζουν το "πόσο περίεργη” ήταν η επιλογή της φωτογραφίας.

Πολλοί ήταν όσοι πρόσθεσαν στη διαδικτυακή συζήτηση την άποψη ότι η επιλογή των δύο διαφορετικών hairstyles δεν ήταν τυχαία αλλά συμβολική "όπως οι δύο πλευρές της Rose, η μία της γυναίκας που ελέγχει η μητέρα της και η άλλη ο αληθινός εαυτός της όταν γνώρισε τον Jack”, όπως έγραψε κάποιος στο Twitter.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους σε remasterd 3D εκδοχή τον Φεβρουάριο στην επέτειο κυκλοφορίας της.

Διαβάστε Επίσης