Bridgerton | Οι φήμες για την 4η σεζόν και τους νέους πρωταγωνιστές

Πριν καν κυκλοφορήσει η 3η σεζόν, τα social media ήδη συζητούν για τη συνέχεια της υπόθεσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγους μήνες πριν από την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Bridgerton, η συζήτηση στα social media δεν αφορά τον εν λόγω κύκλο αλλά τον επόμενο, δεδομένου ότι η σειρά έχει λάβει το πράσινο φως εδώ και καιρό για δύο ακόμα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φαν του Bridgerton αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής από τη διάσημη τηλεοπτική οικογένεια, αφού για τον 3ο κύκλο γνωρίζουμε πως θα κυριαρχήσει το love story των Colin και Penelope.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα και με βάση τα βιβλία της Julia Quinn, στα οποία βασίζεται η δημοφιλής σειρά, ο επόμενος Bridgerton που θα γινόταν πρωταγωνιστής ήταν ο Benedict. Σύμφωνα με τις "θεωρίες" των social media, o Benedict ίσως να μη λάβει -ξανά -τη σκυτάλη, αφού οι περισσότεροι στα digital πηγαδάκια είναι σίγουροι πως η υπόθεση θα συνεχίσει με την Eloise Bridgerton και το δικό της love story. Όλα ξεκίνησαν από το site της συγγραφέως των βιβλίων, η οποία στη λίστα με τους χαρακτήρες έχει τοποθετήσει τον σύντροφο της Eloise, πάνω από τη σύντροφο του Benedict (καθώς όπως μπορεί να διακρίνει κανείς οι σύντροφοι πάνε με σειρά που έχουν προβληθεί).

Πολλοί μάλιστα φέρουν αντίρρηση σε αυτή την απόφαση, αν ισχύσει, καθώς ανυπομονούν να δουν την ιστορία του δεύτερου αδερφού και τη δική του ενδιαφέρουσα ιστορία αγάπης - εκείνοι δηλαδή που έχουν διαβάσει για την εξέλιξη στα βιβλία. Η συνέχεια στις οθόνες μας. 

Διαβάστε Επίσης