"Μεγάλες Προσδοκίες" | Το πρώτο teaser trailer της νέας σειράς του BBC με πρωταγωνίστρια την Olivia Colman

Το μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με την υπογραφή του Steven Knight του "Peaky Blinders".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία πρώτη γεύση μάς χάρισε το BBC από τη νέα σειρά που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη άνοιξη. Ο λόγος για τις "Μεγάλες Προσδοκίες" που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς, με τη διάσημη ιστορία να παρουσιάζεται σε 6 επεισόδια. Ωστόσο, αν και μιλάμε για ένα κλασικό έργο, η σειρά λαμβάνει άλλο ενδιαφέρον, όταν στην εξίσωση προστίθενται η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman, στον ρόλο της Miss Havisham και ο Steven Knight (δημιουργός του Peaky Blinders) στη θέση του σεναριογράφου και παραγωγού.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρακολουθούμε την πρώτη συνάντηση της εξαθλιωμένης και εκκεντρικής Havisham και του νεαρού ορφανού Pip, όταν ο ίδιος έφτασε στο Satis για να αναζητήσει μία νέα καλύτερη ζωή. 

Πέρα από την Colman και τον Fionn Whitehead που υποδύεται τον Pip, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Laurie Ogden, Matt Berry, Trystan Gravelle και Rudi Dharmalingam. Όπως προαναφέρθηκε η μίνι σειρά θα προβληθεί στο BBC One την Άνοιξη, ενώ στην αμερικανική τηλεόραση θα μπορεί κανείς να το κάνει streaming από την πλατφόρμα του Hulu. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμο σε αργότερη ημερομηνία και στο Disney +, χάρη στη συνεργασία των δύο υπηρεσιών.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε Επίσης