Οι ταινίες που θέλουμε να δούμε το Μάρτιο

Horror, περιπέτειες κάθε είδους και ένα άκρως ψυχαγωγικό θρίλερ βρίσκονται στο κινηματογραφικό μενού του μήνα που σας περιμένει για να καλωσορίσετε την άνοιξη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Horror, περιπέτειες κάθε είδους και ένα άκρως ψυχαγωγικό θρίλερ βρίσκονται στο κινηματογραφικό μενού του μήνα που σας περιμένει για να καλωσορίσετε την άνοιξη.

"Inside" (9/3)

Κλειστοφοβικό θρίλερ του Βασίλη Κατσούπη με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ Willem Dafoe. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρίσκεται στο ρόλο ενός διαρρήκτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ληστείας πολύτιμων έργων τέχνης που στραβώνει, βρίσκει τον εαυτό του ξαφνικά εγκλωβισμένο σε ένα πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο νεοϋορκέζικο ρετιρέ. Έτσι από το πουθενά θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

"Scream VI" (9/3)

Ο μασκοφόρος δολοφόνος Ghostface ξαναβγαίνει παγανιά. Η εμπορική επιτυχία του reboot όσο και σίκουελ του 2022, "Scream", κατάφερε εκτός από ευρεία απήχηση να επαναφέρει στην επικαιρότητα το horror franchise που σκαρφίστηκε ο αείμνηστος Wes Craven. Έτσι, πολύ σύντομα αποκαλύπτονται νέες ανατριχίλες στο έκτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών, στην οποία οι επιζώντες της δολοφονικής μανίας του Ghostface έχουν εγκαταλείψει την πόλη του Γουέστμπορο και πια βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ξανά το δίδυμο Μatt Bettinelli-Olpin & Τyler Gillett, ενώ μπροστά από την κάμερα επιστρέφουν οι Jenna Ortega ("Wednesday") και Courteney Cox, με τη γνώριμη από το 4ο "Scream" Πατρίσια Πανετιέρ να επανέρχεται στο franchise.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr