Jenna Ortega | Οι συζητήσεις για το επόμενο πρότζεκτ με τον Tim Burton

Η νέα συνεργασία της τηλεοπτικής "Wednesday" με τον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία της Jenna Ortega με τον Tim Burton στην τηλεοπτική μεταφορά της πιο σκοτεινής οικογένειας, η νεαρή ηθοποιός συζητάει για τη συμμετοχή της σε ένα δεύτερο πρότζεκτ με τον Αμερικανό σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η Ortega βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ της ταινίας Beetlejuice. Ειδικότερα, αν όλα πάνε καλά με τη συμφωνία, η ηθοποιός θα υποδυθεί την κόρη της Lydia Deetz, την οποία είχε ενσαρκώσει η Winona Ryder. Μάλιστα, φημολογείται πως ο Michael Keaton έχει δώσει το πράσινο φως για να υποδυθεί για ακόμη μία φορά τον ρόλο του iconic Beetlejuice. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Variety το σίκουελ ήταν στα σκαριά για χρόνια στη Warner Bros, μέχρι που η εταιρεία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B, ανέλαβε να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με την υπόθεση της πρώτης ταινίας, οι Maitlands πεθαίνουν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ωστόσο τα πνεύματά τους εξακολουθούν να μένουν στο σπίτι τους, στο οποίο ζει η οικογένεια Deetz. Προκειμένου να ξεφορτωθούν τους αντιπαθείς Deetz, οι Maitlands ξυπνούν ένα πνεύμα, τον Beetlejuice, ο οποίος βάζει στόχο να τους τρομάξει τόσο, ώστε να τους αναγκάσει να τραπούν σε φυγή. 

Το 2014 ο Burton είχε μιλήσει για την πιθανότητα του εν λόγω σίκουελ, δηλώνοντας πως "υπάρχει μόνο ένας Beetlejuice και αυτός είναι ο Michael. Υπάρχει ένα σενάριο και θα λάτρευα να το δουλεύαμε μαζί. Νομίζω πως τώρα υπάρχει μία καλύτερη ευκαιρία από ποτέ. Μου λείπει αυτός ο χαρακτήρας".

Διαβάστε Επίσης