Το The Devil Wears Prada γίνετ��ι μιούζικαλ

Με μουσική του Elton John.

Μία από τις πιο ευφάνταστες ταινίες μόδας που χάρισε αβίαστο γέλιο, στη μεγάλη οθόνη, το The Devil Wears Prada, γίνεται μιούζικαλ και αναμένεται να "ανέβει" τον ερχόμενο Ιούλιο στο Σικάγο.

Δεν υπάρχει κανένα επίσημο casting μέχρι στιγμής ούτε κάποια εικόνα για το ποια από τα πολλά διάσημα αποσπάσματα θα μετατραπούν σε τραγούδια - αλλά ελπίζουμε για μια singalong έκδοση του "Can you please spell Gabbana?". Ο Elton John θα γράψει τη μουσική, η Shaina Taub τα lyrics, ο Paul Rudnick θα δουλέψει πάνω στο βιβλίο και η Anna D.Shapiro θα διευθύνει. 

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Lauren Weisberger, που κυκλοφόρησε το 2003, και πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αγαπημένες του είδους. Πρόκειται για την ιστορία της δημοσιογράφου Andrea Sachs, η οποία γίνεται μέλος του εστέτ περιοδικού Runway, το οποίο διευθύνει η τρομακτική και ενίοτε παράλογη στις απαιτήσεις της, Miranda Priestly (την οποία υποδύθηκε η Meryl Streep) - ένας ρόλος που πιστεύεται σε μεγάλο βαθμό ότι βασίστηκε στην Anna Wintour.