Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 4 Μαΐου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια νέα υπερηρωική περιπέτεια και δύο ελληνικές ταινίες προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Οι Φύλακες του Γαλαξία 3

Ο Peter Quill και η παρέα του επιστρέφουν. Καθώς οι Φύλακες προσπαθούν να εγκλιματιστούν σε μια ήσυχη καθημερινότητα, σκοτεινά κομμάτια από το παρελθόν του Ρόκετ έρχονται στην επιφάνεια, τα οποία απειλούν την ίδια την ύπαρξη της ομάδας.

Η Βαλέρια Παντρεύεται

Ισραηλινό δράμα με φεστιβαλική διαδρομή. Η Βαλέρια, μια νεαρή Ουκρανή, φτάνει στο Ισραήλ για να γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της. Ο γάμος τους έχει κανονιστεί μέσω διαδικτύου – ακριβώς όπως και ο γάμος της μεγαλύτερης αδερφής της κοπέλας, Κριστίνα, που ζει ήδη εδώ και χρόνια παντρεμένη στο Ισραήλ. Τίποτε όμως δεν θα κυλήσει ομαλά μετά από αυτή την άφιξη. Αργυρός Αλέξανδρος στο τμήμα Meet The Neighbors στο 63ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Saison Morte

Crime thriller του Θανάση Τότσικα. Ύστερα από κλήση, αστυνομικοί καταφτάνουν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία, μονάχα για να ανακαλύψουν έναν άνδρα τραυματισμένο και δολοφονημένους την ιδιοκτήτρια και έναν υπάλληλο. Ο επιζών, τότε, προσπαθεί πάση θυσία να αποδείξει πως δεν είναι ο ένοχος και παράλληλα, να εξηγήσει τις λεπτομέρειες μιας τρομερά μυστηριώδους υπόθεσης.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr