Πίνοντας Freddo στην Croisette | Η Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών

Σε ένα σκηνικό από καλιφορνέζικο καλοκαίρι η Nespresso υποδέχτηκε τις διασημότητες στις Κάννες!

HARPER'S BAZAAR TEAM

H καλοκαιρινή σεζόν για τη Nespresso ξεκίνησε με μια αναζωογονητική εμπειρία κρύου καφέ εμπνευσμένη από το California Dream. H νέα καμπάνια παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Καννών, στο οποίο η Nespresso είναι στρατηγικός συνεργάτης τα τελευταία 11 χρόνια. 

Στη φημισμένη Nespresso Plage της Croisette, η Nespresso υποδέχτηκε διεθνείς καλεσμένους για  να απολαύσουν τις νέες ποικιλίες κρύου καφέ σε ένα άκρως καλιφορνέζικο σκηνικό. 

Πίνοντας Freddo στην Croisette | Η Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών

Στο exclusive California summer party, διασημότητες από όλο τον κόσμο όπως η Julia Garner, Simone Ashley, Ed Westwick, συναντήθηκαν για να απολαύσουν κρύες συνταγές καφέ Nespresso εμπνευσμένες από το ανέμελο καλιφορνέζικο καλοκαίρι. Εκεί βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά ως καλεσμένη της Nespresso Hellas. 

Julia Garner

Η νέα συλλογή της Nespresso για κρύο καφέ εμπνέεται από το καλλιτεχνικό και δραστήριο lifestyle της Καλιφόρνια, προσφέροντας στους καταναλωτές στιγμές απόδρασης όπου κι αν βρίσκονται. Το California Dream είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε το καλοκαίρι, εκτιμώντας τις καθημερινές στιγμές με έναν freddo καφέ Nespresso αξέχαστης γεύσης και ποιότητας! Με εκλεκτές ποικιλίες ιδανικές για συνταγές με πάγο, ήρθε η ώρα για όσους αγαπούν τον κρύο καφέ να παρασυρθούν σε ένα καλιφορνέζικο όνειρο.

Courtesy Of Nespresso

Ακολουθήστε το @nespresso και το @nespresso.gr για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της Nespresso από τις Κάννες