Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο

Τα open air συναυλιακά ραντεβού στη σκιά της Ακρόπολης συνεχίζονται τους επόμενους μήνες με αμείωτο ενδιαφέρον και σημαντικούς καλεσμένους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολυάριθμες συναυλίες για όλα τα γούστα, που θα ομορφύνουν τις φθινοπωρινές μας βραδιές, έρχονται στο Ηρώδειο τους επόμενους μήνες. Ένα μουσικό κράμα που περιλαμβάνει από μια βραδιά αφιερωμένη στο Ρεμπέτικο, γκαλά όπερας, τζαζ συναυλίες μέχρι και μια classic rock γιορτή πρόκειται να μας απολαύσουμε στη σκιά της Ακρόπολης το ερχόμενο φθινόπωρο, με καλεσμένους επί σκηνής μερικά από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα μουσικά ονόματα. 

Όπερα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας

Οι συναυλίες που θα δούμε στο Ηρώδειο το φθινόπωρο
Ο πολιτιστικός οργανισμός "Λυκόφως" τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας παρουσιάζει στις 28 και 30 Αυγούστου στο Ηρώδειο την ιστορική όπερα "Νόρμα" του αγαπημένου συνθέτη της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο Βιντσέντζο Μπελίνι, σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ και διεύθυνση ορχήστρας Eugene Kohn. Η παράσταση όπερας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Την καλλιτεχνική ομάδα συμπληρώνουν η σπουδαία χορογράφος Έρση Πήττα και ο κορυφαίος Έλληνας σκηνογράφος και ενδυματολόγος Γιάννης Μετζικώφ και ο σκηνογράφος David Negrin. Συμμετέχει επίσης η Μεικτή Χορωδία "Fons Musicalis" υπό τη διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο athinorama.gr