Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Όλες οι πρεμιέρες που μας περιμένουν ανήμερα της Γιορτής του Σινεμά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλες οι πρεμιέρες που μας περιμένουν ανήμερα της Γιορτής του Σινεμά.

The Killer

Ο David Fincher "οπλίζει" τον Michael Fassbender. Έναν αδίστακτο πληρωμένο εκτελεστή ο οποίος ακολουθεί πιστά μια συγκεκριμένη... επαγγελματική μεθοδολογία υποδύεται ο Fassbender στο νέο θρίλερ του στιλίστα David Fincher ("Fight Club", "Zodiac"). Η ταινία, η οποία ενθουσίασε το κοινό κατά την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ Βενετίας έχει την εξής απλή επίσημη σύνοψη: "Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό". Το φιλμ βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel των Ματζ και Λικ Ζακαμόν, το οποίο ο Fincher ήθελε να μεταφέρει στο σινεμά από το μακρινό 2007. Ο σκηνοθέτης τώρα τα καταφέρνει χάρη στο Netflix που βρίσκεται στην παραγωγή, με το οποίο εξάλλου συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια. Στο "Killer" πρωταγωνιστούν ακόμα οι Tilda Swinton, Charles Parnell,  Arliss Howard και Sophie Charlotte.

Ένα Καινούριο Αύριο

Η επιστροφή μπροστά και πίσω από την κάμερα του Nanni Moretti. Ο βετεράνος Νanni Moretti ("Αγαπημένο μου Ημερολόγιο") σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός σκηνοθέτη ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας πολιτικά φορτισμένης ταινίας. Την ίδια στιγμή, η ζωή του είναι σμπαράλια. Ο γάμος του περνάει κρίση, ο συμπαραγωγός του βρίσκεται στα πρόθυρα χρεωκοπίας και το φιλμ του απειλείται με ακύρωση. Επομένως, εάν θέλει να βρει μια λύση στα προβλήματά του, θα πρέπει να αναζητήσει ένα διαφορετικό τρόπο να βλέπει την καθημερινότητα.

Αντίπαλος

Arthouse κοινωνικό δράμα. Ο εξαιρετικός Ιρανός ηθοποιός Payman Maadi ("Ένας Χωρισμός") εδώ υποδύεται έναν πατέρα ο οποίος μεταναστεύει άρον άρον με τη γυναίκα και τα παιδιά του, βρίσκοντας προσωρινό καταφύγιο σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Σουηδία. Παρότι είχε υποσχεθεί στη σύζυγό του πως η προσοχή του θα είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην οικογένειά τους, αθετεί τη συμφωνία τους και αρχίζει να προπονείται σε μια σχολή πάλης. Τότε, αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες που απειλούν ραγδαία τη σχέση τους.

Πέντε Νύχτες στου Freddy

Ένας ταλαιπωρημένος νυχτοφύλακας πιάνει δουλειά στην πιτσαρία Freddy Fazbear. Ενώ περιμένει η βάρδιά του να έχει μια ήσυχη έως και βαρετή εξέλιξη, σύντομα συνειδητοποιεί πως αυτή η πιτσαρία κρύβει βίαιες εκπλήξεις.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr