Το The Devil Wears Prada τώρα και σε μιούζικαλ!

Το soundtrack θα υπογράψει ο sire Elton John!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Miranda Priestly και η Andy Sachs εγκαταλείπουν τις πολυτελείς γειτονιές της Νέας Υόρκης για να ανέβουν στη σκηνή του Λονδίνου. Το The Devil Wears Prada πρόκειται να ανέβει σε μορφή μιούζικαλ στο Dominion Theatre του Λονδίνου το φθινόπωρο του 2024. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει η σκέψη να παρουσιαστεί σαν μιούζικαλ η ιστορία από το μυθιστόρημα της Aline Brosh McKenna που αγαπήσαμε από τον κινηματογράφο, καθώς το 2022 είχε γίνει προσπάθεια να ανέβει στο Broadway, όμως δεν τελεσφόρησε.

Διαβάστε Επίσης

Τη διασκευή της καλτ ταινίας έχει αναλάβει ο Jerry Mitchell, ο τρεις φορές βραβευμένος με Tony Αμερικανός σκηνοθέτης, ενώ την πρωτότυπη μουσική θα συνθέσει ο sir Elton John, η Shaina Taub θα είναι υπεύθυνη για τους στίχους και η Kate Wetherhead, που υπέγραψε το σενάριο για την κινηματογραφική μεταφορά του πρωτότυπου ομώνυμου μυθιστορήματος, θα γράψει το νέο λιμπρέτο.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία σχετικά με το ποιοι ηθοποιοί θα ερμηνεύσουν τους ρόλους που ενσάρκωσαν με τόση μεαστρία η Meryl Streep και η Ann Hathaway, ούτε για το ποιος θα υπογράψει το styling που είναι αναμφισβήτητα ένας από τους "πρωταγωνιστές” της ιστορίας και στη μεγάλη οθόνη υπέγραψε η

Διαβάστε Επίσης

.