Μια λατίνα φιέστα για τον ουρανίσκο και την ψυχολογία. Αν κάποιος μπορούσε να χωρέσει μέσα σε μία πρόταση τη φιλοσοφία των μεξικάνικων εστιατορίων γενικά, θα κατέληγε κάπου κοντά στην αμέσως προηγούμενη φράση. Και δικαιολογημένα, καθώς η τάση που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα αποτελεί ένα διαχρονικό καταφύγιο αυθεντικότητας, τοπικών κουζινών, εντάσεων και fun πιάτων.
Ακολουθούν κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα:
"Comal"
Το mexi bar-restaurant του Γιάννη Λουκάκου προστέθηκε πριν από ενάμιση χρόνο στη χαλανδριώτικη γευστική πιάτσα και στρέφει τη γαστρονομική του πυξίδα προς τη δημοφιλή χώρα της κεντρικής Αμερικής. Πολύχρωμη easy going σάλα, πιάτα στην παρεΐστικη λογική του μοιράσματος με πιο ελεύθερη ματιά και focus στη φρεσκάδα, αλλά και cocktails από τη βραβευμένη ομάδα του "The Bar In Front Of The Bar".
Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr