Dia de los Muertos! Μία ξέφρενη βραδιά με μεξικάνικο ταπεραμέντο παρέα με τη Don Julio tequila

Υψώσαμε τα ποτήρια ψηλά με μια Don Julio Paloma, και τιμήσαμε την πιο θανάσιμα πολύχρωμη ημέρα του χρόνου!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήμουν μία από τους Don Julio Paloma enthusiasts που έλαβα την πρόσκληση για το πάρτι της κορυφαίας τεκίλας Don Julio, για να δοκιμάσω δροσερή Paloma, παραδοσιακή ή με twist, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου ή αλλιώς, την Dia de los Muertos.

Στην καρδιά, άλλωστε, της κάθε σταγόνας Don Julio βρίσκεται η αξία της Μεξικάνικης παράδοσης και κουλτούρας. Είναι μια ιστορία που ξεκινά από τον Don Julio Gonzalez και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την προσήλωσή της στην αυθεντικότητα, στην αγάπη για την τέχνη και την εξαιρετική ποιότητα.

Στην Día de los Muertos οι Μεξικανοί στήνουν μία -γεμάτη χρώμα και μουσικές- γιορτή για να τιμήσουν τους νεκρούς τους, σε μία ημέρα που συμβολίζει για αυτούς τη συνάντηση της ζωής με τον θάνατο. Η Don Julio, η πιο δημοφιλής tequila του Μεξικό, τοποθετείται σε μεγάλα, εντυπωσιακά τραπέζια ανάμεσα σε αγαπημένους, για να συνοδεύσει αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Δεν πρόκειται καθόλου για κάποιον αποχαιρετισμό αλλά για μία χαρούμενη επανένωση!

Η παράδοση της Día de los Muertos χάνεται πριν από πολλές χιλιετίες και συνδέεται με τους Αζτέκους, τους Toltec και άλλες φυλές ιθαγενών της Nahua που θεωρούσαν ως ασέβεια το να θρηνείς τους νεκρούς, καθώς ο θάνατος για εκείνους είναι μία πτυχή της ζωής.

Από το Μεξικό μέχρι την Αθήνα, μια γιορτή συνεπαίρνει με την ατμόσφαιρά της

Με την Don Julio στο επίκεντρο, η Día de los Muertos στην Ελλάδα έγινε ένα μαγικό ταξίδι στην καρδιά της Μεξικάνικης κουλτούρας. Kάπως έτσι μπήκαμε στο κλίμα και διασκεδάσαμε στο Chilangos στον Χολαργό, την πιο θανάσιμα πολύχρωμη μέρα του χρόνου.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr