The Crown | Η ομοιότητα των ηθοποιών της έκτης σεζόν με τους Royals που υποδύονται

Τελικά, πόσο και ποιοι ηθοποιοί μοιάζουν με τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που ενσαρκώνουν στη νέα σεζόν του "The Crown";

Στο πρώτο μέρος της έκτης – και τελευταίας – σεζόν του εμβληματικού "The Crown" το επίκεντρο της προσοχής μετατοπίζεται. Η εστίαση αλλάζει με την ιστορία της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana να λαμβάνει τη σκυτάλη από το βίο και την πολιτεία της βασίλισσας Ελισάβετ – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εκλιπούσα μονάρχης δεν θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στις ιστορίες που ξεκινούν τη δική τους αφήγηση σήμερα στο Netflix.

Από τις φωτεινές – στο πλευρό των παιδιών της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry, του έντονου πάθους που βίωσε στην προσωπική της ζωή – έως τις πιο σκοτεινές – οι διαρκείς έριδες με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Τύπο που καθόλου δεν σεβόταν την ιδιωτικότητα που η ίδια διακαώς επιζητούσε έως τον ξαφνικό θάνατό της στο Παρίσι, η ζωή της πριγκίπισσα Diana έχει μελετηθεί και αποτελέσει τη σεναριακή βάση αρκετών παραγωγών της μικρής και της μεγάλης οθόνης. 

"Κατάφερες να φέρεις τα πάνω κάτω σε αυτό το σπίτι. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από επανάσταση" ακούγεται να αναφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ στο επίσημο τρέιλερ της σειράς με την λαοφιλή πριγκίπισσα να απαντά ότι "αυτό δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις της". "Η Diana έδωσε στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν, σε όλο τον κόσμο, σε χιλιάδες ανθρώπους. Και τη λάτρευαν γι’ αυτό" αναφέρει ο βασιλιάς Κάρολος λίγο πριν τα τηλέφωνα αρχίσουν να χτυπούν και τα φώτα ανάψουν στο Balmoral.

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ομοιότητα της Elizabeth Debicki με την πριγκίπισσα Diana, με την ηθοποιό να στέκεται στο ύψος – και δώδεκα εκατοστά περισσότερο – της πολυσυζητημένης πριγκίπισσας δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει την ομοιότητα των ηθοποιών που απαρτίζουν το καστ με τους ήρωες τους οποίους υποδύονται.

The Crown | Η ομοιότητα των ηθοποιών της έκτης σεζόν με τους Royals που υποδύονται

Η Elizabeth Debicki είναι η πριγκίπισσα Diana

Η 33χρονη Αυστραλή ηθοποιός επιστρέφει για να υποδυθεί την αείμνηστη Diana στα τελευταία χρόνια πριν από τον τραγικό θάνατό της το 1997. Η Debicki πρωταγωνίστησε ως "η πριγκίπισσα του λαού" στην πέμπτη σεζόν, με την ερμηνεία της να αποσπά υποψηφιότητες για Emmy και Χρυσή Σφαίρα.

Dodi

Ο Khalid Abdalla είναι ο Dodi Fayed

Ο Khalid Abdalla θα επαναλάβει το ρόλο του ως Dodi Fayed, γιος του Αιγύπτιου επιχειρηματία Mohammed Al-Fayed, ο οποίος συνάπτει μια πολύ προβεβλημένη και τελικά μοιραία σχέση με τη διαζευγμένη πριγκίπισσα Diana.

The Crown ομοιότητες

Η Meg Bellamy είναι η Kate Middleton

Η νεαρή Meg Bellamy κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη ως η τότε φίλη του πρίγκιπα William, Kate Middleton. Ο ρόλος αυτός σηματοδοτεί την πρώτη επαγγελματική εμφάνιση της από το Berkshire. Σύμφωνα με το Hello, στην Bellamy προσφέρθηκε ο ρόλος μετά την υποβολή ενός βίντεο οντισιόν, το οποίο έστειλε στην ομάδα παραγωγής μετά από μία ανοιχτή casting πρόσκληση για τη δημοφιλή σειρά. 

The Crown ομοιότητες

Ο Ed McVey είναι ο πρίγκιπας William

Ο McVey είναι πρόσφατος απόφοιτος δραματικής σχολής με επαγγελματική εμπειρία στη σκηνή του Λονδίνου και θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο όταν θα εμφανιστεί ως πρίγκιπας William, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. 

The Crown ομοιότητες

Ο Luther Ford είναι ο πρίγκιπας Harry

Με τη σειρά του, ο Luther Ford είναι ένας επίδοξος Βρετανός κινηματογραφιστής που θα αναλάβει τον ρόλο μιας μεγαλύτερης εκδοχής του πρίγκιπα Harry, ο οποίος ταυτόχρονα θα κάνει το ντεμπούτο του με ρόλο και πίσω από τις κάμερες.

The Crown ομοιότητες

Ο Dominic West είναι ο βασιλιάς Κάρολος

Ενθουσιασμένος με το άλλο πρόσωπο του βασιλιά Καρόλου, το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο μέσα από την ερμηνεία του στην έκτη σεζόν, ο Dominic West ετοιμάζεται να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στον ρόλο του σημερινού μονάρχη.

βασίλισσα ελισάβετ

Η Imelda Staunton είναι η βασίλισσα Ελισάβετ

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την Olivia Colman και τη Claire Foy, η Imedla Staunton εμπνέεται και σε αυτή τη σεζόν από το μυστηριώδες χαμόγελο της εκλιπούσας βασίλισσας και δημιουργεί μία φιγούρα με ισχυρή προσωπικότητα και ξεκάθαρο ατσάλινο χαρακτήρα.