10 σειρές του Netflix που περιμένουν όλοι μέσα στο 2024

Θα είναι μια συναρπαστική χρονιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η οικιακή ψυχαγωγία δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστική και το Netflix βρίσκεται στο προσκήνιο. Με τον ερχομό του 2024, λανσάρονται νέες σειρές και καινούργιες σεζόν από άλλες αγαπημένες, που δε θέλεις να χάσεις. Από ρομαντικά δράματα μέχρι ανατριχιαστικά μυστήρια, οι επιλογές είναι ποικίλες και συναρπαστικές.

Παρακάτω θα βρεις 10 σειρές από το Netflix, που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα μέσα στο 2024.

You - Season 5

Η πλοκή του χαρισματικού Joe Goldberg συνεχίζει τη σκοτεινή της πορεία στην πέμπτη σεζόν. Ποια νέα μυστικά και εμμονές θα απελευθερωθούν αυτή τη φορά καθώς επιστρέφει στη Νέα Υόρκη; Ετοιμάσου για την αγωνιώδη συνέχεια.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Η Hayley Atwell δίνει τη φωνή της στη Lara Croft σε αυτήν τη animated σειρά, που βασίζεται στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Η πλοκή τοποθετείται μετά τα γεγονότα της reboot τριλογίας (2013-2018) των games από τη Square Enix και δε συνδέεται με την ταινία Tomb Raider του 2018, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander. Η ιστορία ακολουθεί τη Lara Croft να επιχειρεί σε νέες περιοχές, περίπου 25 χρόνια μετά την πρώτη της εξόρμηση.

Avatar: The Last Airbender - Season 1

Η εμβληματική σειρά anime θα αποκτήσει live-action προσαρμογή, στα πρότυπα του πολύ επιτυχημένου One Piece. Οι θαυμαστές του Avatar και του κόσμου του θα απολαύσουν αυτή την ιστορία, η οποία έχει αγγίξει πολλές γενιές.

3 Body Problem - Season 1

Οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, διασκευάζουν τη σειρά βιβλίων The Three-Body Problem του Liu Cixin, με showrunner τον Alexander Woo του The Terror: Infamy. Αυτό το δράμα εξετάζει πώς ένα περιστατικό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα οδηγεί σε γεγονότα που διασχίζουν τον χώρο και τον χρόνο.

Ripley

Η μίνι σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Steven Zaillian και βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα της Patricia Highsmith, The Talented Mr. Ripley, ακολουθεί τον Tom Ripley (Andrew Scott), μετά από μια υπόθεση λανθασμένης ταυτότητας που τον οδηγεί σε έναν κόσμο πλούτου και δολοφονιών. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι ο Johnny Flynn ως Dickie Greenleaf και η Dakota Fanning ως Marge Sherwood.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr