Bridgerton | Το πρώτο trailer του τρίτου κύκλου

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του Bridgerton;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δραματική σειρά εποχής του Netflix έκανε πρεμιέρα με την πρώτη σεζόν τα Χριστούγεννα του 2020 κερδίζοντας φανατικό κοινό. Το μέγεθος της επιτυχίας της αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι έχει συνεχιστεί με δύο ακόμη κύκλους.

Ο τελευταίος ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, σε συνέχεια των πρώτων φωτογραφιών που είδαμε τον περασμένο Ιούνιο με πρωταγωνιστές τους Penelope και Colin.

Το πρώτο trailer είναι ήδη εκεί έξω 

Το Netflix έδωσε μία γεύση από την τρίτη σεζόν τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν η Nicola Coughlan διάβασε στο φεστιβάλ Tudum λίγα από τα λόγια της Lady Whistledown. 

Το πρώτο trailer όμως κυκλοφόρησε στις αρχές του 2024. Σε αυτό βλέπουμε την Penelope να λέει στον Colin πόσο όμορφα είναι τα μάτια του πριν νιώσει αμήχανα και διορθώσει ότι αυτό θα του έλεγε αν ήταν μνηστή του. 

Πότε κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν του Bridgerton

Η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν ανακοινώθηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Μέσα από ένα βίντεο του Netflix έγινε γνωστό ότι το Bridgerton επιστρέφει σε δύο μέρη. Τα πρώτα επεισόδια θα τα δούμε από τις 16 Μαΐου και θα ολοκληρωυεί ο κύκλος στις 13 Ιουνίου με την πρεμιέρα των τελευταίων επεισοδίων

Η απουσία από το καστ

Η οικογένεια Bridgeton θα επιστρέψει με τον Luke Newton (Colin) να ηγείται σε αυτή τη σεζόν. Στα νέα επεισόδια θα δούμε επίσης τους Jonathan Bailey (Anthony), Luke Thompson (Benedict), Claudia Jessie (Eloise), Will Tilston (Gregory), Florence Hunt (Hyacinth) και Ruth Gemmell (Lady Violet).

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ερωτηματικό γύρω από την επιστροφή της Phoebe Dynevor που υποδύεται τη Daphne. Σε μία συνέντευξή που έδωσε τον Ιανουάριο του 2023 είχε ερωτηθεί αν θα υπάρχει διάδραση στον νέο κύκλο: "Δυστυχώς, όχι στην τρίτη σεζόν. Πιθανά στο μέλλον. Αλλά την τρίτη σεζόν, είμαι ενθουσιασμένη που θα την παρακαλουθήσω ως θεατής".