Δέκα παραστάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δέκα ερωτικές ιστορίες που θα σας κάνουν να συγκινηθείτε, να γελάσετε, αλλά και να προβληματιστείτε πάνω στο πάντα ανοιχτό ερώτημα των ερωτικών σχέσεων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε από ερωτική άποψη, υπάρχει τουλάχιστον μία παράσταση με την οποία μπορείτε να ταυτιστείτε. Αν βρίσκεστε σε μακροχρόνιο γάμο ή σχέση και θέλετε να αναθερμάνετε τη ρουτίνα σας μάλλον θα συμπαθήσετε την Άλις και τον Λάρι, τους ήρωες του "Sexy laundry" της Michele Riml, που επαναλαμβάνεται με επιτυχία για τρίτη σεζόν. Η Ρένια Λουίζίδου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε σκηνοθεσία του δεύτερου, είναι πραγματικά απολαυστικοί ως ζευγάρι της διπλανής πόρτας που καταφεύγει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο για να ξαναβρεί τη χαμένη του σπίθα και τελικά καταφέρνει πολλά περισσότερα από αυτό (Κάππα). Σε ξενοδοχείο, ημιδιαμονής όμως, διαδραματίζεται και η ιστορία του "Θέλω να σου κρατάω το χέρι" του Τάσου Ιορδανίδη, στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τη Θάλεια Ματίκα, η οποία επωμίζεται και τη σκηνοθεσία. Ερμηνεύουν τους παράνομους εραστές που προσπαθούν να ξεφύγουν από τους προβληματικούς γάμους τους, όμως μη βιαστείτε να τους κρίνετε, η ιστορία τους κρύβει εκπλήξεις! (Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου").

Αν, πάλι, η κωμωδία δεν είναι το αγαπημένο σας είδος, ίσως προτιμήσετε τις "Σκηνές από ένα γάμο" του Ingmar Bergman. Το κλασικό αριστούργημα που ακτινογραφεί με επώδυνη ειλικρίνεια την έγγαμη συμβίωση ενός ζευγαριού σκηνοθετεί η Έλενα Καρακούλη και ερμηνεύουν ωραία ο Νίκος Ψαρράς και η Μαρίνα Ασλάνογλου (Σύγχρονο). Τα πράγματα μπλέκονται περισσότερο στην περίπτωση του –διάσημου και από την κινηματογραφική μεταφορά του– "Closer" του Patrick Marber. Τα δύο ζευγάρια που παραδίδονται στις κρυφές επιθυμίες τους ερμηνεύονται από τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ και Σπύρο Σταμούλη, στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Αγιοπετρίτης-Μπογδάνος (Χώρα).

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr