Το Mandarin Oriental, Costa Navarino μεταφέρει την ελληνική γαστρονομία στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας

Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου το Mandarin Oriental, Costa Navarino ταξιδεύει στο Mandarin Oriental, Paris για μια γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Ελλάδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ταξιδεύει στο Παρίσι, μεταφέροντας την ελληνική γαστρονομία στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας μέσα από μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων. Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου, 2024, το εστιατόριο Oliviera του Mandarin Oriental, Costa Navarino ενώνει τις δυνάμεις του με το εστιατόριο Camélia του Mandarin Oriental, Paris, για ένα απαράμιλλο γευστικό take over με την ελληνική παράδοση στο επίκεντρο.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino μεταφέρει την ελληνική γαστρονομία στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας

Ο καταξιωμένος chef Bertrand Valegeas δημιούργησε ένα exclusive μενού για το εστιατόριο Camélia, εμπνευσμένο από τη Μεσσηνία και τους θησαυρούς της. Φρέσκες πρώτες ύλες και αυθεντικά προϊόντα από την ελληνική γη παντρεύονται με την μοντέρνα οπτική του chef και τη φιλοσοφία του Oliviera, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γευτούν την ζωντάνια της ελληνικής κουζίνας σε κάθε μπουκιά.

Mandarin Oriental, Costa Navarino

Το μενού θα είναι η απόλυτη μετουσίωση της γεύσης της Ελλάδας και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, γευσιγνωσία ελαιολάδου κορωνέικης ποικιλίας και φρεσκοψημένο ψωμί με ρίγανη, σαρδέλες ντολμά αλά πολίτα, κανελόνι με χταπόδι στιφάδο, ριζότο γεμιστά και φιλέτο λαβράκι σελινάτο. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με λαχταριστά επιδόρπια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το Μέλι, με κηρήθρα, γύρη και παγωτό χαμομήλι και το Crémeux από κατσικίσιο τυρί, ελληνικό γιαούρτι, λάιμ, λευκή σοκολάτα, παγωτό γιαούρτι και παντεσπάνι αμυγδάλου.

Mandarin Oriental, Costa Navarino

Εάν βρεθείτε στο Παρίσι εκείνες τις μέρες μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια αξέχαστη γαστρονομική περιπλάνηση.

Mandarin Oriental, Costa Navarino

Αποτελώντας ξεχωριστό γαστρονομικό προορισμό, το εστιατόριο Oliviera δίνει νέα πνοή στις γεύσεις της Ελλάδας μέσα από τη δημιουργική ματιά του Executive Chef του resort, Bertrand Valegeas. Ακολουθώντας την εποχικότητα και αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και προϊόντα της μεσσηνιακής γης, οι επισκέπτες μυούνται σε μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στην καρδιά του Mandarin Oriental, Costa Navarino, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους επισκέπτες του για τη δεύτερη σεζόν του από 1η Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Mandarin Oriental, Costa Navarino.