Το The Crown φαίνεται να μην έχει τελειώσει για το Netflix

Τι ήταν αυτό που έκανε τους δημιουργούς του The Crown να σκέφτονται τη συνέχεια της σειράς.

Το The Crown είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix. Η σειρά, που ξεκίνησε το 2016, ολοκληρώθηκε την περασμένη χρονιά με τον έκτο κύκλο. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν ήταν αυτό το τέλος της. Η μεγάλη ανταπόκριση που γνώρισε στο κοινό της πλατφόρμας η ταινία Scoop, που έκανε πρεμιέρα στις 5 Απριλίου, αναθεώρησε το αρχικό πλάνο.

Πώς το Scoop επανέφερε τις σκέψεις για το The Crown

Το Scoop ξετυλίγει την ιστορία πίσω από τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Andrew στο Newsnight του BBC και την Emily Maitlis. Το ενδιαφέρον του κοινού για τη ζωή των royals της Βρετανίας έκανε, σύμφωνα με το Tatler, τους υπεύθυνους του Netflix να σχεδιάζουν ένα prequel του The Crown. Αυτό θα αφορά τα πρώην βασιλικούς playboys.

Η επαναφορά του The Crown "θα μπορούσε να οριστεί να επιστρέψει ως μίνι σειρά ή ταινία" σημειώνει το Tatler. "Αν μπορούν να επαναλάβουν το σχέδιο δημιουργώντας prequels με μικρότερη διάρκεια, πιστεύουν ότι βρήκαν την συνταγή που κερδίζει για την ενσάρκωση του The Crown" αναφέρει πηγή. 

Η πρώτη ιστορία που σκέφτονται για το prequel

Ο πρώτος βασιλικός playboy που φέρεται να σκέφτονται είναι ο βασιλιάς Edward VII, που είναι επίσης γνωστός και ως Bertie. Ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Victoria και του πρίγκιπα Albert και προπάππους της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο Edward VII ανέβηκε στον θρόνο το 1901 και ενεπλάκη σε αμέτρητα σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της ζωής του. Έτσι κέρδισε και τη φήμη του πρίγκιπα playboy με το παρατσούκλι Dirty Bertie. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από προβλήματα υγείας που του προκάλεσε το συστηματικό κάπνισμα. 

Διαβάστε Επίσης