Eat Chic | Για brunch στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Χαλαρά πρωινά με ξεχωριστές γεύσεις παρά θίν' αλός, σε κάποια από τα δημοφιλέστερα σποτ της πόλης.

Ξεκίνημα με την πιο φρέσκια προσθήκη στα της Αθηναϊκής Ριβιέρας γευστικά δεδομένα, το εστιατόριο "Sebastian" του ξενοδοχείου "Ace", στη Γλυφάδα. Εκεί, ο ταλαντούχος σεφ 'Έλβι Δημήτρης Ζύμπα παρουσιάζει μία έξυπνη λίστα για πρωινό/brunch με προτάσεις φροντισμένης comfortιάς, που τρέχει από τις 07.00 έως τις 14.00 Δοκιμάζεις μεταξύ άλλων το Boucher Roll με μπέικον, pork belly και hash από πατάτα Νάξου σε ζεστό μπριός και τα Ricotta Hotcakes με κεράσια, lemon curd και ζαχαρωμένα φιστίκια Αιγίνης.

Λίγο πιο μακριά, το "Ora" του "One&Only Aesthesis", του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους και αστέρι Michelin σεφ 'Εκτορα Μποτρίνι προσκαλεί και πάλι το κοινό στο καθιερωμένο Sunday Brunch, σε ένα ιδανικό combo γαστρονομίας, ζωντανής μουσικής και μιας ευχάριστης, φιλόξενης ατμόσφαιρας με φόντο τη θάλασσα.

Κάθε Κυριακή, από τις 13:00 ως τις 16:00, ο μοναδικής αισθητικής χώρος του εστιατορίου προσφέρουν την τέλεια αφορμή για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις καθώς κι έναν ιδανικό τρόπο χαλάρωσης από την ένταση της εβδομάδας.

'Ένας εντυπωσιακός μπουφές με ποικιλία από food stations, live barbeque θαλασσινών και κρεατικών, αλλά και μια ανοιχτή κουζίνα στήνονται για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, με κλασικά brunch πιάτα και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις.

Από τις αρχές Νοεμβρίου, το "Bungalow 7" μας προσφέρει μία φρέσκια και κομψή εμπειρία brunch στη Γλυφάδα και την Αθηναϊκη Ριβιέρα. Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 11.00 έως τις 16.00, ο βραβευμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης ξεδιπλώνει μία ακόμη πτυχή της γευστικής του γκάμας, με ένα μενού που περιλαμβάνει από πιάτα- σουξέ των κλασικών πρωινών μέχρι urban-inspired προτάσεις. 

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr