Το Ηρώδειο φωτίστηκε ροζ

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Ηρώδειο φωτίστηκε ροζ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της για τον καρκίνο του μαστού, θέτοντας για ακόμα μία φορά τη σημασία της έγκαιρης πρόληψης στην κορυφή της γυναικείας ατζέντας. Για ακόμα μία χρονιά, ο όμιλος Εταιρειών Estée Lauder πραγματοποίησε τη συμβολική φωταγώγηση ενός σπουδαίου μνημείου της Αθήνας, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. 

Το Ηρώδειο φωτίστηκε ροζ

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού φωτίστηκε ροζ υπενθυμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, με σύνθημα ένα απλό αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s #TimeToEndBreastCancer. Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η θερμή υποστήριξη του κόσμου, καθώς πάνω από 1.500 άτομα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, γεμίζοντας το προαύλιο του Ηρωδείου με θετική ενέργεια και ελπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, ως η  Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies, η οποία τόνισε στην ομιλία της την ελπίδα για θεραπεία και τη σπουδαιότητα της έγκαιρης πρόληψης για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

ηρωδειο

Η άκρως επιβλητική φωταγώγηση του Ηρωδείου ντύθηκε μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία, που είχε ως σκοπό την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και έγινε sold out. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Πολέμη πλαισιώθηκε από τις εξαιρετικά ταλαντούχες ερμηνεύτριες  Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου σε μία συγκινητική ερμηνεία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των παρευρισκόμενων.