Ο Altuzarra κάνει το ντεμπούτο του στα παιδικά ρούχα

Τα matchy outfit μητέρας και κόρης δίνουν χρώμα και στυλ όσο #μένουμεσπίτι.

Δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο για να χειριστεί κανείς την αβέβαιη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε. Οτιδήποτε όμως σας κάνει να χαμογελάτε, μπαίνει σίγουρα στη λίστα. Κι αυτό μπορεί να είναι ένα matchy outfit μητέρας και κόρης από τη νέα συνεργασία Altuzarra και Maisonette. Ο σχεδιαστής - και νέος μπαμπάς - ένωσε τις δυνάμεις του με τη luxury boutique παιδικών ρούχων και κάνει το ντεμπούτο του στην παιδική ένδυση.

"Ο σύζυγός μου κι εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας πριν από 4 μήνες και έτσι απλά άρχισα να ενδιαφέρομαι για τα παιδικά ρούχα καθώς προετοιμαζόμασταν για την άφιξή της" δήλωσε ο Joseph Altazzura στο BAZAAR.com.

"Όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί φίλοι μού είχαν ζητήσει να φτιάξω ρούχα για τα παιδιά τους, ώστε να συνδυάζονται με τα Altazzura κομμάτια τους. Σκεφτόμουν πάντα ότι είναι μια όμορφη και γλυκιά ιδέα και κάνει κάθε Altazzura ακόμα πιο ιδιαίτερο. Όταν άρχισα να εξετάζω το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα brand για να δημιουργήσω κομμάτια για ένα μεγαλύτερο κοινό, το Maisonette ήταν το μοναδικό με το οποίο ήθελα να μιλήσω".

Ο Altuzarra κάνει το ντεμπούτο του στα παιδικά ρούχα
Girls Barkers Knit Dress, Magnolia Multistripe, Maisonette

Το matching set Altuzzara είναι ένα από τα κλασικά looks του σχεδιαστή και διατίθεται για κορίτσια 4-12 ετών (Barkers Knit Dress) και για τις μαμάδες (Woodbine Dress). "'Οταν κοιτούσαμε τη συλλογή, αυτό το συγκεκριμένο στυλ ξεχώρισε για μένα, γιατί ήταν όμορφο, διασκεδαστικό και κάπως συναισθηματικό. Έχει όμως και μια ευκολία που το καθιστά ιδανικό για κάθε περίσταση: για την ημέρα, τη δουλειά, ένα cocktail, ένα καλοκαιρινό δείπνο" πρόσθεσε.

Φωτογραφίες: Maisonette