Αυτά τα μίνι παζλ σε σχήμα φαγητού είναι η καλύτερη ασχολία για την καραντίνα

Είκοσι λεπτά δημιουργικής απασχόλησης για ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Τα παζλ μπορεί να σας κρατήσουν απασχολημένες για ατελείωτες ώρες και να χρειαστούν μάλιστα και μέρες προκειμένου να ολοκληρωθούν - σκεφτείτε να πρέπει να ενώσετε τρεις χιλιάδες κομμάτια. Μπορούν όμως να είναι και τόσο γρήγορα όσο ένα σνακ.

Τα μίνι παζλ Little Puzzle Thing του Areaware προορίζονται για περίπου 20 λεπτά απασχόλησης και περιλαμβάνουν σχήματα φαγητών. Τα μίνι παζλ έρχονται με τη μορφή γαρίδας, ramen, popcorn, πίτσας, μελιτζάνας, καφέ, τουρσί, durian, τούρτα και κερί γενεθλίων, μπρόκολο, δημητριακά, πατάτες, τυριού και πολλά περισσότερα. Ο ακριβής αριθμός τεμαχίων παζλ ποικίλλει, αλλά το καθένα περιλαμβάνει περισσότερα από 70 κομμάτια φτάνουν περίπου τις οκτώ  ίντσες όταν συναρμολογούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παζλ είναι συσκευασμένα σε κομψά τετράγωνα κουτιά σχεδιασμένα να σας κάνουν να θέλετε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη συλλογή. Επίσης κυκλοφορούν ανά παρτίδα σε θεματικές σειρές περιορισμένης έκδοσης (μέχρι στιγμής: Τρόφιμα, Munchies και Party). Κάθε μίνι παζλ κοστίζει $ 15, αλλά αν αγοράσετε επτά ή περισσότερα ταυτόχρονα, έχετε 10% έκπτωση. Το Areaware είναι ένα brand με διακοσμητικά για το σπίτι και είδη δώρων, το οποίο συνεργάζεται με ανεξάρτητους σχεδιαστές για να προσφέρει δημιουργικά προϊόντα.

Φωτογραφίες: Areaware