Το σπίτι της Reese Witherspoon έχει την πιο ονειρεμένη γωνιά για διάβασμα

Μία όμορφη ιδέα για το σπίτι σας.

Η Reese Witherspoon αγαπάει το διάβασμα και ξεχωρίζει για την κομψή αισθητική της. Η ηθοποιός έχει τη δική της λέσχη βιβλίου - Reese's Book Club - μέσα από την οποία προωθεί το διάβασμα, τις ιστορίες γυναικών και φυσικά το χιούμορ. Παράλληλα, η Reese αγαπάει την εξοχή, τα ζωντανά χρώματα και το ρουστίκ στυλ, καθώς επίσης και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη, λοιπόν, όταν η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δημιουργήσει μια ονειρεμένη γωνιά για διάβασμα στο σπίτι της - μια ιδέα που θα ζηλέψει κάτι βιβλιοφάγος. Η πρωταγωνίστρια του "Little Fires Everywhere" δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της, όπου η ίδια και ο γιος της Tennessee, απλώς χαλαρώνουν σε αυτή τη ζεστή γωνιά του σπιτιού, ζητώντας από τους followers της να μοιραστούν το αγαπημένο τους παιδικό βιβλίο.

Ο χώρος ανάγνωσης είναι τοποθετημένος στον τοίχο, με ένα μαξιλάρι σαν στρώμα (το οποίο έχει ένα πανέμορφο φλοράλ κάλυμμα), μερικά ακόμα μαξιλάρια για επιπλέον άνεση, έναν πίνακα στον τοίχο και ράφια στο εσωτερικό, με ακόμα περισσότερα βιβλία. Η Reese συμπεριέλαβε επίσης μερικά "έξυπνα" συρτάρια κάτω από το στρώμα, καθώς και ένα ράφι πάνω από αυτό, για επιπλέον χώρο αποθήκευσης, δίνοντας την τέλεια ιδέα ακόμα και για μικρότερα σπίτια.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος συνδυάζει την άνεση ενός κρεβατιού και τη μαγεία μιας βιβλιοθήκης. Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο σκοπός του διαβάσματος; Να χαλαρώνετε ενώ ταξιδεύετε μέσα από τις σελίδες των βιβλίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ