Ανοίγει το πρώτο Louis Vuitton Café στην Οσάκα

Ο γαλλικός οίκος μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της γαστρονομίας.

Οι σχεδιαστές προσφέρουν πλέον πολλά περισσότερα από ένα εντυπωσιακό fashion show και δεν είναι λίγοι οι οίκοι μόδας που δοκιμάζουν τη δυναμική τους στον χώρο της εστίασης. Η πρόσφατη άφιξη του πρώτου Louis Vuitton Café - ένας συγκερασμός high end fashion and dining επιβεβαιώνει την ανάγκη για fashionable μέρη όπου οι jet setters μπορούν να απολαμβάνουν καφέ, φαγητό και ποτό. 

Ο γαλλικός οίκος μόδας εισέβαλε στον γαστρονομικό κόσμο με ένα νέο εστιατόριο στο flagship store του brand στην πόλη Οσάκα της Ιαπωνίας. Το νέο εγχείρημα του Louis Vuitton, Le Café V, περιλαμβάνει ένα εστιατόριο - με μενού δια χειρός του φημισμένου Ιάπωνα chef Yosuke Suga (με πολυετή θητεία δίπλα στον Joël Robuchon) - συνοδευόμενο από ένα μεγάλο μπαρ και βεράντα με αξιοσημείωτη θέα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας εκπρόσωπος του οίκου άφησε να εννοηθεί ότι η LVMH θέλει να εμβαθύνει στις γαστρονομικές εμπειρίες και ενδεχομένως και στα ξενοδοχεία. Με το κατάστημα της Οσάκα να είναι προγραμματισμένο να ανοίξει την 1η Φεβρουαρίου και το εστιατόριο λίγο αργότερα στις 15 Φεβρουαρίου, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν περισσότερες ενδιαφέρουσες γαστρονομικές εμπειρίες. 

Info: Louis Vuitton Maison Osaka Midosuji, 2-8-16, Shinsaibashisuji, Chuo-ku, Osaka-shi, Οσάκα, Ιαπωνία.