Το Noma ανοίγει και πάλι με το διάσημο πιάτο γλάστρα (που είναι στην πραγματικότητα επιδόρπιο)

Το εστιατόριο επιστρέφει με κάποια από τα πιο δημοφιλή πιάτα του.

Το Noma του René Redzepi επέστρεψε με ένα νέο μενού που σηματοδοτεί την επιστροφή ορισμένων παλιότερων αγαπημένων πιάτων, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου επιδορπίου που έχει τη μορφή γλάστρας.

Επαναλειτουργώντας κανονικά στις 9 Ιουλίου, μετά από ένα σύντομο pop-up με burgers και κρασί, το Noma 2.0 αποφάσισε να παρακάμψει το συνηθισμένο του καλοκαιρινό μενού. Αντ 'αυτού, θα προσφέρει ένα νέο "παλιό" μενού που γιορτάζει τα καλύτερα πιάτα των τελευταίων δύο ετών, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του εμβληματικού επιδορπίου-γλάστρα.

Το "χώμα" με άρωμα τριαντάφυλλου και πολλά φρέσκα βότανα εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του vegetable season το 2018 (το Noma 2.0 συνήθως έχει τρία διαφορετικά μενού ανάλογα με τις εποχές: seafood, vegetable και forest).

Άλλα θρυλικά πιάτα από το πρόσφατο παρελθόν του Noma είναι ο γύρος από σελινόριζα - ένα από τα πιο συναρπαστικά πιάτα που βγήκαν από το διάσημο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, και το cardamom toffee sea star, που μοιάζει με αληθινό αστερία της θάλασσας.