Eat Chic | Τα natural wines της Rosie Assoulin

Το Vivanterre είναι το νέο project της fashion designer και του συζύγου της Max.

Κατά τη διάρκεια των αμέτρητων ταξιδιών τους στη Γαλλία, η Rosie Assoulin και ο σύζυγός της Max επιδίδονταν σε μία ασχολία εκτός των fashion κύκλων. Οι δυο τους μυήθηκαν στη μαγεία των φυσικών κρασιών και εκτός του ότι τα απολάμβαναν σε κάθε ευκαιρία, η fashion designer και ο σύζυγός της συμβούλευαν τους φίλους τους επί του θέματος. Η Assoulin φημίζεται για τις ικανότητες της ως οικοδέσποινα και οι παρουσιάσεις της στα Fashion Weeks της Νέας Υόρκης επιβεβαιώνουν ότι το φαγητό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ολοκλήρωση των fashion project της.  

Ένας από τους συνεργάτες της, ο σομελιέ Cedric Nicaise που ήταν υπεύθυνος για τους πύργους κρασιού "που συνόδευαν" τα ρούχα της σε μία παρουσίαση τον περασμένο Φεβρουάριο, έμελλε να συνεργαστεί με την ίδια και τον σύζυγό της σε ένα μεγαλύτερο project: μια ολοκληρωμένη σειρά από φυσικά κρασιά.

Τα τελευταία χρόνια, η Rosie και ο Max έχουν γίνει ειδικοί επί του θέματος, με αποτέλεσμα να συμβουλεύουν φίλους, να σερβίρουν μόνο φυσικά κρασιά σε δείπνα και να προτείνουν τα αγαπημένα τους μπουκάλια. Τελικά, αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους φυσικό κρασί και ένας από τους βασικούς συνεργάτες τους ήταν ο Nicaise. Η συνεργασία διευρύνθηκε με το  Domaine La Bohème, ένα οινοποιείο στην περιοχή Auvergne της Γαλλίας που λατρεύεται για τα "πειραματικά" βιοδυναμικά κρασιά του, και έτσι γεννήθηκε το Vivanterre - ένας συνδυασμός των λέξεων "ζωντανή γη" στα γαλλικά. Οι δύο πρώτες ποικιλίες διατίθενται ήδη σε επιλεγμένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης και πωλούνται μέσω του vivanterre.com. Και κάπως έτσι, το ιδανικό κρασί πρέπει να ταιριάζει με το outfit σας.