Paris Design Week | Μια εικονική περιήγηση στο Παρίσι

Η γιορτή του design μέσα από στάσεις σε ορόσημα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το 2020 η Design Week του Παρισιού γιορτάζει τη δέκατη επέτειό της. Φέτος, συγκεντρώνει brands που σας κάνουν να ονειρεύεστε, ιδέες διακόσμησης για το σπίτι, τεχνολογικές καινοτομίες και εξαιρετική τεχνογνωσία που αφηγείται την ιστορία της γαλλικής κληρονομιάς, καθώς επίσης και νέα ταλέντα που
διαμορφώνουν το μέλλον τόσο της κατοικίας όσο και των επαγγελματικών χώρων. 

Paris Design Week | Μια εικονική περιήγηση στο Παρίσι
_AET7885

"Για πρώτη φορά, η Paris Design Week πραγματοποιείται χωρίς τη μεγαλύτερη αδερφή της, τη Maison & Objet, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Με όλες τις ομάδες μας αφιερωμένες στη Design Week του Παρισιού, βάζουμε τη δεκαπλάσια ενέργεια σε ολόκληρο τον τομέα μας για την επανέναρξη καταστημάτων, εκθεσιακών χώρων και γκαλερί στο Παρίσι. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Είναι επίσης σημαντικό να αναδειχθεί η τεράστια προσπάθεια προβληματισμού που έχει γίνει από τους σχεδιαστές - τους πιο νέους αλλά και τους ήδη επιτυχημένους - κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19" αναφέρει ο Philippe Brocart, Managing Director της Maison & Objet.

_AET7903
_AET7932

Για αυτήν την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση, όλοι οι σημαντικοί παίκτες του design συγκεντρώνονται κάτω από την "ομπρέλα" της Design Week του Παρισιού. Μαζί, σκοπεύουν να προωθήσουν τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς και τα ταλέντα του αύριο. Η Paris Design Week δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να πάρει μια ιδέα για τις τρέχουσες τάσεις στο στυλ, τη διακόσμηση, το σχεδιασμό και το lifestyle. Ορόσημα του Παρισιού, όπως ο Πύργος του Άιφελ ή το Εθνικό Μουσείο Αρχείων, οι γκαλερί στο Marais ή οι διάσημοι εκθεσιακοί χώροι στη λεωφόρο Saint-Germain, μεταμορφώνονται για την περίσταση, προσκαλώντας σας σε έναν υπέροχο περίπατο στην Πόλη του Φωτός. 

_AET8061

Η Paris Design Week θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Photo credits : Anne-Emmanuelle Thion, Greg Sevaz