X

Η έπαυλη της σειράς "The Fresh Prince of Bel-Air" ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Για πέντε βράδια μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει στην κρεβατοκάμαρα του Will Smith.

Λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία με το reunion των ηθοποιών της σειράς The Fresh Prince of Bel-Air , ο Will Smith ενθουσίασε ξανά τους θαυμαστές του. Αυτή τη φορά ανακοινώνοντας πως με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν στην έπαυλη της αγαπημένης σειράς στην Καλιφόρνια η οποία διατίθεται μέσω Airbnb.

"Η πιο φρέσκια έπαυλη του Los Angeles!", έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος πόζαρε μαζί με τον DJ Jazzy Jeff μπροστά από το εντυπωσιακό σπίτι. Αν και τα γυρίσματα των εσωτερικών σκηνών πραγματοποιήθηκαν σε πλατό η εντυπωσιακή έπαυλη εμφανιζόταν στους τίτλους της αρχής αλλά και κάθε φορά που έδιωχναν τον κολλητό φίλο του Will, Jazz.

H διανυκτέρευση στην κρεβατοκάμαρα του Will Smith διατίθεται για πέντε βράδια (2, 5, 8, 11 και 14 Οκτωβρίου) και κοστίζει 30 δολάρια τη βραδιά. Όπως αναφέρει το Airbnb προσφέρονται όλα τα γεύματα ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους και στην πισίνα.

Να θυμίσουμε πως τo special επεισόδιο της σειράς που γυρίστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max αυτό το φθινόπωρο και συγκεκριμένα θα συμπέσει με την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Η.Π.Α.. Πλάι στον Smith θα ξαναδούμε τα μέλη της οικογένειας Banks, Tatyana Ali (Ashley), Daphne Maxwell Reid (θεία Viv), Karyn Parsons (Hilary), και Alfonso Ribeiro (Carlton) καθώς και οι Joseph Marcell (Geoffrey) και DJ Jazzy Jeff με ηχηρή απουσία ωστόσο αυτή του James Avery (θείος Φιλ) που πέθανε το 2013.

Πηγή: madamefigaro.gr