Eat Chic | Περιηγηθείτε σε ένα κομψό λονδρέζικο ζαχαροπλαστείο

Γλυκά έργα τέχνης στη The Connaught Patisserie, που αποτελεί το νέο εγχείρημα του Maybourne Hotel Group.

Στην καρδιά του Mayfair, δίπλα στο ξενοδοχείο The Connaught, άνοιξε η The Connaught Patisserie με δική της ξεχωριστή είσοδο στη μαγευτική οδό Mount. Με τη διάσημη υπογραφή του πολυτελούς ξενοδοχείου, αυτό το σύγχρονο ζαχαροπλαστείο προσφέρει καθημερινά νόστιμα αρτοσκευάσματα και γλυκά, καθώς επίσης specialty coffee, τσάι και, φυσικά, σαμπάνια. Η Patisserie, η οποία φέρει την υπογραφή του λονδρέζικου design studio Ab Rogers Design, προσφέρει ένα καταπράσινο περιβάλλον για τους επισκέπτες ενώ εξυπηρετεί και τους πελάτες του ξενοδοχείου. Παράλληλα, δέχεται προσωποποιημένες παραγγελίες για γιορτινά γλυκά που καταφτάνουν μέσα σε κομψές συσκευασίες. 

Eat Chic | Περιηγηθείτε σε ένα κομψό λονδρέζικο ζαχαροπλαστείο
The Connaught Patisserie
The Connaught Patisserie
The Connaught Patisserie

Ο Executive Pastry Chef του Connaught, Nicolas Rouzaud, και η ομάδα του δημιούργησαν pastries και cakes για κάθε ώρα της ημέρας  - ένα μεγάλο γλυπτό ρολόι κρέμεται στο ζαχαροπλαστείο, όχι για να ενημερώνει τους επισκέπτες για την ώρα, αλλά για να τους δείχνει τι μπορούν να περιμένουν και πότε, από ένα pain au chocolat νωρίς το πρωί μέχρι ντελικάτα γλυκά και κέικ για το απόγευμα ή για να τα πάρουν πακέτο και να τα απολαύσουν μετά το δείπνο.

The River Café Chocolate Nemesis
The River Café Chocolate Nemesis


Loaf cakes και ‘gâteaux de voyage’ – κέικ που μπορούν να σταθούν στη βιτρίνα - μαντλέν λεμονιού και financiers καρυδιού αποτελούν μερικές από τις επιλογές, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το διάσημο Chocolate Nemesis του The River Café, που είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά εκτός του "σπιτιού" του φτάνει στην Patisserie με άκρα ασφάλεια.  

The Connaught Patisserie cakes
The Connaught Patisserie cakes 
The Connaughty Hound
The Connaughty Hound

Η βιτρίνα φιλοξενεί επίσης μια σειρά από 10 εποχιακά γλυκά, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Περιλαμβάνει επίσης κλασικές επιλογές όπως το Paris-Brest, το Apple Tatin και το St Honoré, αλλά και γλυκά με πιο σύγχρονα υλικά όπως το Yuzu Éclair, το κέικ μάνγκο, τη μους Passion Fruit και μία σοκολατένια τάρτα με τόνκα. Το πολυαγαπημένο κυνηγόσκυλο του Connaught, που κοσμεί το έμβλημα του ξενοδοχείου, εμπνέει τη δημιουργία ενός σοκολατένιου γλυκού με φουντούκια - ένα μικροσκοπικό έργο τέχνης που είναι και το σήμα κατατεθέν του ζαχαροπλαστείου.