Το STUDIOLAV σχεδίασε ένα μάθημα Interior Design για αρχάριους

Μια ιδέα που θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας εν μέσω lockdown.

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να βελτιώσετε δραστικά τη διάθεση, τη δημιουργικότητα, την απόδοση και τη γενική ευημερία σας (ή κάποιου αγαπημένου προσώπου); Αυτό επιδιώκουν να επιτύχουν ο Λουκάς Αγγέλου και η Βάσσω Ασφή, ιδρυτές του STUDIOLAV, μέσω ενός course εσωτερικής διακόσμησης σε συνεργασία με τη Domestika. Ειδικευμένο στους τομείς του interior design και του σχεδιασμού προϊόντων, το STUDIOLAV εστιάζει στη δημιουργία μιας ουσιαστικής συναισθηματικής σύνδεσης μεταξύ ανθρώπων, αντικειμένων και του περιβάλλοντός τους.

Αυτό το μάθημα είναι ένα δημιουργικό ταξίδι στη ζωή ενός σχεδιαστή εσωτερικών χώρων. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια εισαγωγή του τι συνεπάγεται αυτό το επάγγελμα και εξερευνήστε τις βασικές έννοιες και εργαλεία για την εφαρμογή μιας συναρπαστικής ιδέας σ' έναν φυσικό χώρο.

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό project, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το δημιουργικό δίδυμο, πίσω από το STUDIOLAV αλλά και να μάθετε περισσότερα για την έμπνευσή του. Ανακαλύψτε τις βασικές αρχές που καθοδηγούν τη δημιουργική τους διαδικασία και ξεκινήστε να χτίζετε την ιστορία σας δημιουργώντας ένα παζλ από τις πληροφορίες που συλλέγετε. Τώρα που γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία ενός έργου εσωτερικού σχεδιασμού, αναλύστε περισσότερες λεπτομέρειες και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε στην εργασία σας.

Ακολουθώντας το δημιουργικό ταξίδι του STUDIOLAV για το SoHo Loft Project στη Νέα Υόρκη, θα μάθετε όλα τα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός έργου εσωτερικού σχεδιασμού από την αρχή έως το τέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα, εδώ.