Μία μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης του Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Η Τέχνη πυλώνας πολιτισμού και φιλοξενίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας βαθιά ριζωμένη την Τέχνη στη φιλοσοφία του, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection παρουσιάζει μια μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης που φιλοξενεί.

Παρούσα σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, η Τέχνη διατηρεί τον αιώνιο ρόλο της φέρνοντας κοντά ανθρώπους από κάθε σημείο του κόσμου, μεταφέροντας το μήνυμα του "μαζί” ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Με τις ημέρες των γιορτών να πλησιάζουν σημαίνοντας την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης για όλους χρονιάς, το ξενοδοχείο συστήνει τον art χαρακτήρα του διαδικτυακά μέσα από έναν χορό όμορφων στιγμών και συναισθημάτων, όπως αυτά που ταιριάζουν στις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προετοιμάζοντας τους φίλους του για όσα θα ζήσουν όταν θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να το επισκεφθούν.

Μία μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης του Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Τα φώτα ανάβουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου με την μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά να ισορροπεί με μαεστρία στις πουέντ της στους ρυθμούς των πιο ξεχωριστών γιορτινών μελωδιών ξεναγώντας σας παράλληλα στην εμπειρία φιλοξενίας που το Athens Capital Hotel-MGallery Collection προσφέρει.

Πιρουέτες στη μαρμάρινη σκάλα που μαρτυρά το παρελθόν και γίνεται γέφυρα για το σύγχρονο παρόν και μέλλον, περίτεχνες φιγούρες μπροστά από τα αυθεντικά έργα Τέχνης που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, ζεστά βλέμματα και χαμόγελα που φανερώνουν τη θερμή υποδοχή συνθέτουν τη γιορτινή εικόνα του ξενοδοχείου και διηγούνται την ιστορία της Τέχνης που το αγκαλιάζει.

Athens Capital Hotel

Ο χορός γίνεται το εφαλτήριο για μια σειρά από virtual art tours που θα ξεκινήσουν να παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τη νέα χρονιά. Η εικαστική σύμβουλος του ξενοδοχείου, Μαρία Μιγάδη, μιλά για τη φιλοσοφία της συλλογής που διαθέτει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη σκέψη γύρω από την τοποθέτηση κάθε έργου, αφηγείται την ιστορία τους και σκιαγραφεί το ύφος των καλλιτεχνών μεταφέροντας το πνεύμα της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης. Φιλοξενία και Τέχνη συναντώνται με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε ένα ταξίδι που μπορείτε να κάνετε από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Αthens Capital Hotel - MGallery Collection is inviting you into Elli Tsitsipa's pointe shoes, for a virtual tour of our hotel as you've never experienced before; through the Art of ballet. Let's write this... unexpected holiday chapter through imaginary pirouettes and pliés as we look forward to our next meeting, in a 2021 filled with health, happy returns and boundless inspiration! Director: Giannis Vastardis Ballerina: Elli Tsitsipa Dress: Lila Nova Coat: Strongilos1878 Flowers: Drizos Flowers Wine: Cellier Wine & Spirits Make up: Jasmine Alchader #AthensCapitalHotel #MGalleryMoments #StoriesThatStay #SafeStay #MGalleryHotelCollection #MGalleryHotels #BoutiqueHotel #MGallery #MemorableMoments #AccorHotels

Posted by Athens Capital Hotel - MGallery on Monday, December 21, 2020