Αυτή είναι η νέα έπαυλη της Madonna στην Καλιφόρνια

Την αγόρασε πρόσφατα από τον The Weeknd, πληρώνοντας σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί αυτή την εποχή η Madonna να έχει επιλέξει να ζει στην Πορτογαλία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το αρχοντικό του 18ου αιώνα που αγόρασε πρόσφατα λίγο έξω από τη Λισαβόνα είναι το μοναδικό της σπίτι. Η βασίλισσα της ποπ διαθέτει επίσης πολυτελείς κατοικίες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Εξάλλου, τα χρήματα δεν είναι για εκείνη θέμα, μιας και η περιουσία της ανέρχεται σε 800 εκατομμύρια δολάρια και έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Forbes ως η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός όλων των εποχών. 

Το νέο της απόκτημα είναι μια έπαυλη στην Καλιφόρνια, στην περιοχή Hidden Hills του Λος Άντζελες στην οποία κατοικούν πολλοί celebrities. Το σπίτι που πριν περάσει στην ιδιοκτησία της διάσημης σταρ ανήκε στον μουσικό The Weeknd  και πουλήθηκε για 19,3 εκατομύρια δολάρια, είναι χτισμένο το 2016 και έχει έκταση περίπου 14 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, έναν ξενώνα με δύο κρεβατοκάμαρες, home theatre και ένα τεράστιο δωμάτιο-κάβα.

Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει ένας μεγάλος αχυρώνα, γκαράζ πέντε αυτοκινήτων, γήπεδο μπάσκετ, γυμναστήριο και πισίνα.

Στους περισσότερους χώρους κυριαρχεί το λευκό ενώ υπάρχουν παντού μεγάλα παράθυρα και τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως του ήλιου της Καλιφόρνια να πλημμυρίζει τα δωμάτια. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα έπαυλη της Madonna στην Καλιφόρνια: 

Φωτο: The Agency