Η έπαυλη του Justin Bieber στο Beverly Hills

Το αποικιακού τύπου σπίτι που ο σταρ είχε πουλήσει μαζί με όλα τα έπιπλα!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν ο Justin Bieber γνώρισε την Hailey Baldwin άλλαξε η ζωή του. Αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, για αυτό χρειαζόταν ένα καινούριο σπίτι. Έτσι μπορεί το ζευγάρι να έμενε αρχικά σε ένα όμορφο σπίτι στο Beverly Hills αλλά μετά από 18 μήνες αποφάσισαν να το πουλήσουν μαζί με όλα τα έπιπλα.

Η έπαυλη του Justin Bieber στο Beverly Hills

Το σπίτι πουλήθηκε για 7,9 εκατομμύρια λιγότερα δηλαδή από τα 8,5 που είχε δώσει για να το αγοράσει. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατοικία αποικιακού τύπου που ο ίδιος ο Bieber είχε διαφημίσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

Justin Bieber σπίτι
Το σπίτι έχει το όνομα 'The Tropics΄κι έχει ως κεντρικό δωμάτιο το καθιστικό που διαθέτει μεγάλες μπαλκονόπορτες με θέα τον κήπο, την πισίνα και το σπιτάκι της πισίνας.  
Justin Bieber σπίτι

H έπαυλη διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, επτά μπάνια, μία μεγάλη κουζίνα με μαρμάρινες επιφάνειες και δρύινα ντουλάπια. Δεν θα μπορούσε να λείπει μια βιβλιοθήκη, ιδιωτικό σινεμά κι ένα κελάρι με κρασιά που διαθέτει ένα art deco μπαρ διακοσμημένο με ταπετσαρία με μπανανόφλουδες.  

Justin Bieber σπίτι

Τα σπίτι είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να αξιοποιούνται στο έπακρο και οι εξωτερικοί χώροι και η θέα στον καταπράσινο κήπο, ενώ όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά.

Justin Bieber σπίτι

Πηγή:TopTenRealEstateDeals.com

Φωτογραφίες:Realtor.com