Το πανάκριβο διαμέρισμα του Matthew Perry στο Λος Άντζελες

Ο ηθοποιός πούλησε το σπίτι του στο Century City για 21,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Matthew Perry είχε μια γεμάτη χρονιά όσον αφορά στα μεσιτικά, αφού όχι μόνο πούλησε το σπίτι του στο Μαλιμπού για 13 εκατομμύρια αλλά κατάφερε να κάνει την πιο ακριβή πώληση διαμερίσματος στο Λος Άντζελες από το 2015.

Ο ηθοποιός πούλησε το διαμέρισμά του στο συγκρότημα κατοικιών Century City για 21,6 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια πολυκατοικία που είχε σχεδιαστεί το 2009 από το αρχιτεκτονικό γραφείο Robert A.M. Stern και αμέσως συγκέντρωσε πολλούς celebrities ένοικους χάρη στα glamorous διαμερίσματα αλλά και τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσέφερε, όπως τους ιδιωτικούς κήπους, την πισίνα, την κινηματογραφική αίθουσα, το γυμναστήριο, το κελάρι, αλλά και υπηρεσίες θυρωρού και ασφάλειας.  Στα διαμερίσματα έχουν μείνει στο παρελθόν η Paula Abdul, η Elizabeth Berkley αλλά και η Rihanna.

O Perry είχε αγοράσει ολόκληρο τον 40ο όροφο το 2017 με το διαμέρισμα να περιλαμβάνει εκπληκτική θέα στο Λος Άντζελες αλλά και ευρύχωρα δωμάτια.

Το πανάκριβο διαμέρισμα του Matthew Perry στο Λος Άντζελες

Το ευρύχωρο καθιστικό προσφέρει απίστευτη θέα και διαθέτει δύο ξεχωριστά τζάκια.

Matthew Perry σπιτι
Matthew Perry σπιτι

Το σπίτι διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες, 8 μπάνια, ένα δωμάτιο παιχνιδιών και αίθουσα κινηματογράφου.

Matthew Perry σπιτι

Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και διαθέτει μια οικογενειακή τραπεζαρία καθώς και ξεχωριστή επίσημη τραπεζαρία με γυάλινους τοίχους.

Matthew Perry σπιτι

Το διαμέρισμα έχει 4 ξεχωριστές ευρύχωρες βεράντες για χαλάρωση αλλά και για φαγητό αφού υπάρχει και εξωτερική τραπεζαρία.

Matthew Perry σπιτι

Ο Matthew Perry πλέον ζει κυρίως στη Νέα Υόρκη, για αυτό αποφάσισε να πουλήσει και τα δύο σπίτια του στην Καλιφόρνια, εκτός από ένα εξοχικό που είχε αγοράσει για 6 εκατομμύρια στη συνοικία Pacific Palisades.

Φωτογραφίες:  Michael MacNamara - Jason Speth

Πηγή:  TopTenRealEstateDeals.com