Σε δημοπρασία η iconic ολόσωμη φόρμα και η κάπα του Έλβις

Η δημοπρασία δίνει μια ευκαιρία στους fans να δειπνήσουν με την Priscilla Presley.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν ο Έλβις εμφανίστηκε το 1972 στο Madison Square Garden με μια λευκή ολόσωμη φόρμα και κάπα, έγραψε ιστορία στην μουσική και στη μόδα. Ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ είχε βρει τη royal ενδυμασία του με την οποία θα έμενε για πάντα στην ιστορία.

Η iconic jumpsuit του τραγουδιστή θα πουληθεί σε δημοπρασία από την Kruse GWS Auctions και αναμένεται να φτάσει τα 350 χιλιάδες δολάρια, ενώ η κάπα αναμένεται να πιάσει τα 50 χιλιάδες δολάρια. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει κι άλλα αντικείμενα του Έλβις ανάμεσα στα οποία, η Βίβλος που του είχε χαρίσει ένας θαυμαστής,το κράνος που είχε φορέσει στην ταινία Viva Las Vegas αλλά και μια συλλογή με τρίχες από τα μαλλιά του που είχε φυλάξει ο κουρέας του.

Μέρος της δημοπρασίας θα είναι και ένα δείπνο με την πρώην σύζυγου του Έλβις, Priscilla, η οποία όπως λέει η ιδύτρια του ο΄κου δημοπρασίας Brigitte Kruse, "είναι ένας πλούτος εμπειριών και γνώσης. Δεν μελετάς και δεν μαθαίνεις για τον Έλβις χωρίς να μάθεις για την Priscilla”.

Μέρος των εσόδων της ημοπρασίας θα δοθούν στον οργανισμό Dream Foundation που υποστηρίζει ασθενείς στο τελευταίο στάδιο σοβαρών ασθενειών και τις οκογένειες τους, τιμώντας τη μητέρα της Priscilla, Ann, που πέθανε στις 2 Αυγούστου σε ηλικία 95 ετών.