Ο οίκος Zeus+Dione λάνσαρε την πρώτη του homeware συλλογή

Η collection 'Φιλοξενία' με τη minimal και πολυτελή αισθητική της "ντύνει" τον προσωπικό χώρο σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η φιλοσοφία πίσω από το Zeus+Dione είναι ο συνδυασμός δύο διαφορετικών κόσμων, του παλιού και του καινούριου, του minimal και του στολισμένου, του ταπεινού και του αριστοτεχνικού. Με βλέμμα στον τρόπο που ζει ο καθένας, τον τρόπο που κινείται σε ένα χώρο και τις σχέσεις που δημιουργεί, το διάσημο ελληνικό brand δημιούργησε την πρώτη του homeware συλλογή που εκφράζει το σπίτι σαν μέρος του δημιουργικού σύμπαντος του καθενός.

Ο οίκος Zeus+Dione λάνσαρε την πρώτη του homeware συλλογή

Είτε είναι μια ανάμνηση είτε ένα συναίσθημα, το σπίτι μπορεί να προκαλέσει πολλά συναισθήματα αλλά κυρίως εκπέμπει "Φιλοξενία”, όπως είναι και το όνομα της νέας συλλογής. Η 'Φιλοξενία' εφαρμόζει τις αρχές των παραδοσιακών τεχνικών του παρελθόντος και τις συνδέει με το μέλλον.

Zeus & Dione

Λεπτά κεριά που βρίσκονται σε κάθε εκκλησία στην Ελλάδα έχουν συνδυαστεί με αρώματα για να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη μυστικισμό. Το Z+Δ συνδύασε με ένα υπέροχο τρόπο για αυτή τη συλλογή πολλά υλικά, όπως σίδηρο και κερί, χαλκό και μπρούντζο, πηλό και τερακότα για να δημιουργήσει κηροπήγια και βάζα σε χαρακτηριστικά σχέδια της αρχαίας ελληνικής κεραμικής.

Zeus & Dione

Στη συλλογή περιλαμβάνονται και πιατέλες από μάρμαρο από την Αιδηψό, τη Καβάλα, την Εύβοια, την Τήνο και την Ριτσώνα αλλά και ριχτάρια και μαξιλάρια που χαρίζουν ζεστασιά στον χώρο. 
 

Δείτε εδώ όλη τη συλλογή