Ο Johnny Depp και η Amber Heard μπορεί αν έχουν πάρει διαζύγιο, όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στα δικαστήρια εξαιτίας της μήνυσης που έκανε ο σταρ στην πρώην συζυγό του για συκοφανική δυσφήμιση. Η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου τους ήταν πολύ πιο εύκολη με τον ηθοποιό να δίνει χρήματα στην Heard, η οποία με τη σειρά της δήλωσε ότι θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτό που είχε γίνει γνωστό τότε, ήταν ότι το μόνο που ήθελε η Amber ήταν ένα σπίτι του Depp στο Λος Άντζελες, το οποίο παρέμεινε στην ιδιοκτησία του αλλά αποφάσισε να το πουλήσει μετά το διαζύγιο.
Ο Depp είχε αγοράσει το σπίτι ενώ είχε σχέση με τη Vanessa Paradis και ήταν ένα μόνο από τα πολλά διαμερίσματα που έχει στην πόλη.

Το κτίριο είχε σχεδιαστεί το 1930 από τον Claud Beelman και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα Art Deco κτίρια στην πόλη.

Το ρετιρέ βρίσκεται σε μια πολυκατοικία 13 ορόφων με πολλά διαμερίσματα, πέντε εκ των οποίων έχει αγοράσει και έχει ανακαινίσει ο ηθοποιός.


Το διαμέρισμα είναι διακοσμημένο από τον ίδιο αφού έμενε σε αυτό ενώ φιλοξενούσε και συγγενείς του.


Πλέον πωλείται είτε τμηματικά είτε συνολικά σαν κτίριο.


Ο Depp έχει στην ιδιοκτησία του πέντε διαμερίσματα, δύο διαμερίσματα 4 υπνοδωματίων και ένα με μια κρεβατοκάμαρα.