Πόσο κοστίζει σήμερα ένα διαμέρισμα στο συγκρότημα που έμενε η πριγκίπισσα Diana πριν από τον γάμο της

Το υπέρογκο ποσό του γειτονικού διαμερίσματος της πριγκίπισσας Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολύ πριν εγκατασταθεί στο Clarence House ή στο Highgrove και αρχίζει να περνάει το χρόνο της στα Παλάτια και τις εξοχικές κατοικίες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η πριγκίπισσα Diana ζούσε σε ένα διαμέρισμα με 3 δωμάτια, το οποίο είχε αγοράσει το 1979 χάρη στην κληρονομιά που της είχε αφήσει η προ-γιαγιά της. 

Διαβάστε Επίσης

Τότε, η Lady Diana Spencer ήταν νηπιαγωγός και έμενε μαζί με κάποιες φίλες της, οι οποίες της έδιναν ως ενοίκιο 18 λίρες την εβδομάδα για το 4αρι διαμέρισμα στο συγκρότημα Coleherne Court. Όταν η σχέση της με τον μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας έγινε γνωστή, πληθώρα παπαράτσι και δημοσιογράφων πολιουρκούσαν την περιοχή, προκειμένου να λάβουν μία φωτογραφία της συντρόφου του πρίγκιπα Καρόλου, ή μία δήλωση από τα χείλη της νεαρής Βρετανίδας. 

πριγκίπισσα Dianna

Και μπορεί η ίδια να είχε αγοράσει το διαμέρισμά της την εποχή εκείνη για κάποιες χιλιάδες λίρες, πλέον ένα διαμέρισμα με 3 δωμάτια στην περιοχή εκείνη κοστολογείται στα 3,15 εκατομμύρια λίρες, όπως αναφέρουν πληροφορίες στο Telegraph. Με 24ωρο προσωπικό κτιρίου και κάμερες για ασφάλεια, αλλά και άλλες πιο σύγχρονες ανέσεις, τα διαμερίσματα στο ιστορικό κτίριο δεν θα μπορούσαν να πωλούνται για λιγότερα. 

Μην ξεχνάμε πως η γειτονιά εκείνη, όπως και το κτίριο εδουαρδινής εποχής έλαβε άλλη αίγλη, από τότε που η διεύθυνση της πριγκίπισσας Diana ήταν η διασημότερη στην Αγγλία. Σύμφωνα με τη βιογραφία της Tina Brown, "The Diana Chronicles", πολλές ανύπαντρες κοπέλες έπιαναν σπίτι στην περιοχή εκείνη πριν παντρευτούν και μάλιστα καλά. 

Διαβάστε Επίσης