Aman New York | H πολυαναμενόμενη άφιξη στην καρδιά του Μανχάταν

Η αλυσίδα AMAN αποκαλύπτει ένα νέο αστικό καταφύγιο με την αναγέννηση ενός iconic κτιρίου.

Το εμβληματικό κτίριο Crown στη γωνία της 57ης οδού και της πέμπτης λεωφόρου στο Μανχάταν ανακαινίστηκε υποδειγματικά και μεταμορφώθηκε σε ξενοδοχείο. Οι 83 σουίτες και οι 22 κατοικίες του φέρνουν την ειρήνη και την εσωτερική ηρεμία που υπόσχεται το σανσκριτικό όνομα του Aman στην καρδιά της Νέας Υόρκης Το ιστορικό Crown Building χτίστηκε το 1921. Σχεδιασμένο από τους Warren & Wetmore, αρχιτέκτονες μερικών από τα πιο σημαντικά κτίρια της Νέας Υόρκη, το κτίριο έχει μεταμορφωθεί εντυπωσιακά, σηματοδοτώντας το επόμενο κεφάλαιο του ως αστικό ιερό Aman.

Aman New York | H πολυαναμενόμενη άφιξη στην καρδιά του Μανχάταν

Μέσω ενός συνδυασμού της αρχικής αρχιτεκτονικής του αίγλης και της αρμονικής σχεδιαστικής γλώσσας του Aman, η απαράμιλλη ηρεμία της πολυτελούς αλυσίδας επαναπροσδιορίζεται εξαιρετικά στο αστικό περιβάλλον, μεταφέροντας τους επισκέπτες μακριά από τον φρενήρη ρυθμό της πόλης . Κατά την είσοδό τους στο Aman New York, οι επισκέπτες ανεβαίνουν στον 14ο όροφο του ξενοδοχείου, όπου ένα αίθριο με ύψος δύο ορόφων δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση μεγαλείου, ενώ συνδέει τους κοινόχρηστους χώρους, που έχουν σχεδιαστεί από τον Jean Michel Gathy.

aman new york

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν το Arva, το φιλόξενο ιταλικό του Aman και το Nama, την καλύτερη ερμηνεία της ιαπωνικής γαστρονομικής παράδοσης washoku, που διαθέτει ιαπωνικό πάγκο από ξύλο Hinoki για εκλεκτό φαγητό σε στιλ omakase και τέλος το Wine Library. Και οι τρεις χώροι συνδέονται με μια καταπράσινη βεράντα. Με εντυπωσιακές πισίνες και τζάκια, ο εξωτερικός χώρος των 650 τετραγωνικών μέτρων επωφελείται από μια αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή που επιτρέπει την πρόσβαση όλο το χρόνο. Εν τω μεταξύ, το Jazz Club που λειτουργεί ως νυχτερινός χώρος συγκέντρωσης, προσφέρει ζωντανές εμφανίσεις παγκόσμιας κλάσης, ανακαλύπτοντας εκ νέου μια κλασική εμπειρία της Νέας Υόρκης.

Aman New York

Ένα μονδικό Aman Spa καλύπτει τρεις ορόφους (2.300 τετραγωνικά μέτρα) ορίζοντας μια εντελώς νέα ολιστική προσέγγιση για την αναζωογόνηση στην πόλη. Το spa προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εγκαταστάσεων βελτίωσης της ευεξίας, με επίκεντρο μια εσωτερική πισίνα μήκους 20 μέτρων. Για όσους αναζητούν μια αποκλειστική εμπειρία, τα δύο private Spa Houses περιλαμβάνουν διπλές αίθουσες περιποίησης, δωμάτια Banya και Hammam και ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες με ζεστές και κρύες πισίνες, ανάκλιντρα και τζάκια.

Aman New York
Aman New York
Aman New York

Ιδανικές τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες αναψυχής, οι 83 σουίτες του ξενοδοχείου είναι από τις μεγαλύτερες της Νέας Υόρκης και είναι εμπνευσμένες από την ευάερη αρχιτεκτονική των καταλυμάτων του Aman στη Νοτιοανατολική Ασία. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν εκπληκτική θέα και η χρήση οργανικών, φυσικών υλικών και γήινων τόνων δημιουργεί μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας που θυμίζει αυτή που συναντάμε στα θέρετρα Aman της Ανατολής.

Aman New York
Aman New York

Σε μια περαιτέρω αναφορά στις ρίζες της αλυσίδας Aman, κάθε σουίτα διαθέτει μια μεγάλης κλίμακας τοιχογραφία του σύγχρονου Ιάπωνα καλλιτέχνη Ryoko Adachi, εμπνευσμένη από τα αριστουργηματικά πεύκα του 15ου αιώνα του Hasegawa Tōhaku. Οι κρατήσεις του Aman New York ανοίγουν στις 25 Ιουλίου 2022, με τις διαμονές να ξεκινούν στις 2 Αυγούστου 2022. amannewyork.com