Η Ελλάδα υποδέχεται τα W Hotels!

Το W Costa Navarino, το πρώτο W Hotel στη χώρα μας, ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες.

Αν έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε σε κάποιο W Hotel ανά τον κόσμο, τότε είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί τόσος ενθουσιασμός. Προσωπικά έχει τύχει να βιώσω την εμπειρία W στη Βαρκελώνη και έχω να πω πως μου έχει μείνει πραγματικά αξέχαστη, καθώς αυτό που πρεσβεύει το brand είναι μία εξαιρετικά σύγχρονη και φρέσκια εμπειρία φιλοξενίας, προσωποκεντρική, cool, που σπάει τις παραδοσιακές νόρμες της πολυτέλειας και του ξενοδοχειακού status quo. 

Τα W Hotels, με όλη την αγάπη τους για το διαφορετικό, είναι μέλος της Marriott International, Inc., και έχουν παρουσία σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Όχι όμως στην Ελλάδα, αλλά αυτό αλλάζει σε λίγες μέρες, καθώς μόλις ανακοινώθηκε πως το πρώτο W Hotel της χώρας μας, το W Costa Navarino αρχίζει να υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του στις 11 Αυγούστου. Αλλά ας δούμε λίγο πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες. 

Το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy, βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, ενώ δέχεται ήδη κρατήσεις. "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα, μέσα από το ντεμπούτο του W Costa Navarino. Το νέο W Escape, με τον ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, αναδεικνύει την εξέλιξη του brand W, και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αφίξεις άλλων W ξενοδοχείων στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπως το W Ρώμης. Καθώς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών, το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο W Costa Navarino, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, θα ενισχύσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των μοναδικών εμπειριών W" δήλωσε η Candice D'Cruz, Αντιπρόεδρος - Luxury Brands,  Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr