The Berkeley | Το φημισμένο ξενοδοχείο του Λονδίνου σερβίρει 'γλυκά υψηλής ραπτικής' εμπνευσμένα από ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας

Από τις 17 Οκτωβρίου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη χειμερινή Prêt-à-Portea συλλογή επιδόρπιων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τις 17 Οκτωβρίου 2022, το φημισμένο ξενοδοχείο του Λονδίνου 'The Berkeley' σερβίρει μια παιχνιδιάρικη και στιλάτη επιλογή γλυκών 'υψηλής ραπτικής' επηρεασμένη από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας. Το χειμερινό 'cakewalk' 2022 περιλαμβάνει τη συλλογή του Prêt-à-Portea με γλυκά που σερβίρονται με το απογευματινό τσάι και θυμίζουν δημιουργίες μεγάλων οίκων, όπως οι Dolce & Gabbana και Jean Paul Gaultier.

The Berkeley | Το φημισμένο ξενοδοχείο του Λονδίνου σερβίρει 'γλυκά υψηλής ραπτικής' εμπνευσμένα από ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας
Pret-A-Portea

Η συλλογή ξεκινά με ένα cheesecake που θυμίζει τη floral δημιουργία του Christopher Kane, το hero παλτό του Ralph Lauren μεταμορφωμένο σε μια black forest, το denim φόρεμα του Jean Paul Gaultier που σερβίρεται ως κρέμα bavarois με γέμιση φραγκοστάφυλλο, το camel παλτό του οίκου Prada παρουσιάζεται ως σοκολατένιο μπισκότο με royal icing, αλλά και το γούνινο παλτό του οίκου Dolce &Gabbana ως ένα πολύχρωμο sponge κέικ.

Pret-A-Portea
Pret-A-Portea

Ξεχωριστό επιδόρπιο της συλλογής Prêt-à-Portea είναι ένα επιδόρπιο επηρεασμένο από δημιουργία του Harris Reed με μους από γιαούρτι και μέλι που σερβίρεται με κομπόστα μήλου και sponge κέικ καραμέλας.

Pret-A-Portea

Το χειμερινό μενού του Prêt-à-Portea θα σερβίρεται στο The Berkeley από τις 17 Οκτωβρίου 2022 από τη 13.00 έως τις 17.30 κάθε μέρα με κόστος 75 βρετανικές λίρες ανά άτομο. Για κρατήσεις επισκεφτείτε το The Berkeley.

Διαβάστε Επίσης