Πριγκίπισσα Diana | Σε δημοπρασία το iconic μοβ φορεμά της

Το διάσημο φόρεμα της πριγκίπισσας που είχε φορέσει σε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Diana είχε κάνει μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις με φορέματα που είτε υπάκουαν είτε όχι στο στιλιστικό πρωτόκολλο του Παλατιού εξέπεμπαν πάντα το απίστευτο στιλ, την κομψότητα και την ομορφιά της ψυχής που είχε η διάσημη royal.

Ένα από αυτά τα φορέματα ήταν και το μοβ στράπλες φόρεμα που είχε φορέσει σε ένα από τα τελευταία της πορτρέτα και άνηκε στην κολεξιόν του Βρετανού σχεδιαστή Victor Edelstein για το φθινόπωρο του 1989.

Το iconic φόρεμα θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Sotheby’s και είναι ένα από τα πολλά σχέδια που είχε δημιουργήσει ο σχεδιαστής για την Diana. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο από μετάξι και βελούδο και στο πίσω μέρος έχει τρία εντυπωσιακά κουμπιά.

Η Diana το είχε φορέσει αρκετές φορές. Η πρώτη φορά ήταν στο επίσημο πορτρέτο που είχε επιμεληθεί ο τότε σύζυγος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Lord Snowdon, αλλά και σε μια φωτογράφιση που είχε κάνει με τον Mario Testino το 1997, λίγο πριν τον τραγικό της θάνατο σε τροχαίο στο Παρίσι.

Το φόρεμα αναμένεται να πωληθεί από 80 έως 120 χιλιάδες δολάρια ενώ στο παρελθόν είχε πουληθεί για 24 χιλιάδες δολάρια στα πλαίσια μιας φιλανθρωπικής δημοπρασίας με 80 φορέματα της Diana .

Διαβάστε Επίσης